Водещата Мариана Векилска, която е част от екипа на bTV

...
Водещата Мариана Векилска, която е част от екипа на bTV
Коментари Харесай

Мариана Векилска напуска bTV, ще работи в чужбина

Водещата Мариана Векилска, която е част от екипа на bTV още от старта на малкия екран през 2000 година, поема по нов професионален път от януари 2019 година, оповестиха от малкия екран.

Тя се впуска в ново предизвикателство отвън България и отвън сферата на медиите, прецизираха оттова.

„ Винаги съм се чувствала чудно хубаво в малкия екран, в bTV особено, дружно с всичките ни прелестни сътрудници. Трудно се взема такова решение – да се разделиш със фамилията си, само че 18 години са толкоз доста, че е добре да реализира още нещо, да стана добра в още нещо и да съумея в още нещо, “ разгласи самата тя в ефира на „ Тази събота и неделя “.

Зрителите на bTV познават Мариана Векилска с работата ѝ във всички жанрове на телевизионната публицистика. Била е кореспондент, водещ на утринния блок и на bTV Новините, както и продуцент. Освен с високия си професионализъм, Мариана Векилска показва своята отдаденост към работата си и като способства за редица дела, които bTV осъществя през годините. „ Да почистим България дружно “, „ Великолепната шесторка “, „ Българската Коледа “, „ bTV и мечето “, „ Направи го за България “, „ Пощенска кутия за приказки “, „ Един ден на Витоша “ – това са единствено част от самодейностите, на които водещата е посветила своето време и сила, показват от bTV.

„ Мариана Векилска е високо скъп експерт в екипа на bTV. Ще липсва на всички ни тук в нюзрума, само че феновете на „ Тази събота и неделя “ могат да разчитат, че ще продължат да се любуват на отлично телевизионно предаване със утринното си кафе през уикенда, “ разяснява Венелин Петков, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group.

Как ще се промени „ Тази събота и неделя “ от 2019 година и кой ще се причисли към Жени Марчева и Диана Любенова bTV ще разгласи при започване на януари.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР