Водещата лизингова и рент-а-кар компания превърна в традиция лятното си Thank

...
Водещата лизингова и рент-а-кар компания
превърна в традиция лятното си Thank
Коментари Харесай

Hertz/ Аутотехника за 3-та поредна година благодари на клиентите си с пищно лятно парти

Водещата лизингова и рент-а-кар компания превърна в традиция лятното си Thank you party за всички корпоративни клиенти и техните служители, които ръководят автомобили на Hertz/ Аутотехника. Гост звездата Графа забавлява публиката през цялата празнична вечер, а Ива Екимова извърши с обаяние сцената на Hertz.

„ Бихме желали да благодарим на всички, че за трета поредна година празнуваме нашето партньорство, щастливи сме, че именно вие сте нашите клиенти – водещите компании на България. Ние от Hertz смело може да заявим, че сме тук, с цел да ви отведем там, където пожелаете, затова мечтайте самоуверено, изискавайте от нас, ние сме тук, с цел да отговорим на Вашите очаквания. Hertz е повече от рент-а-кар и лизинг услуга, Hertz е доверие, градено с годините опит и неотклонен труд. Hertz е бенч марк и гаранция за качество на предлаганата услуга. “ по този начин приветства гостите на събитието Елена Калабакова – маркетинг управител на Hertz/ Аутотехника.

За мениджмънта на компанията всеки един ползвател на услугата е значим. Ние дълбоко имаме вяра, че дълготрайните бизнес отношения се градят на първо място на междуличностното доверие и чувство за сигурност.

„ Здравейте,
Бих желал да поздравя персонално всеки един от Вас и да Ви благодаря, че толкова специални хора като Вас почетоха нашето събитие. За трета поредна година правим това събитие, с цел да изразим нашата дълбока благодарност към всички наши лоялни клиенти и сътрудници.
Искам да припомня, че това е различно парти, което е освен за мениджърският състав, а на първо място за потребителите на услугата, които имат преки впечатления и контакт с Hertz и предлаганата услуга. Искам да акцентирам върху няколко ключови събития от последната година
• Аутотехника ООД стана част от глобално стратегическо съглашение с Alphabet, компания, която участва в 28 страни по света и е една от най-големите международни лизингови компании с контролиран автопарк от към 700 000 автомобила.
• Сключихме съглашение с международна компания за изцяло образование, създаване на трайни и сполучливи умения за продажби и удовлетвореност
• Успешно затвърдихме позицията си на водещ снабдител на услуги по рент-а-кар и оперативен лизинг, като към края на годината компанията ще контролира автопарк от близо 3000 автомобила спрямо 1500 през 2011 година
• Амбициозните ни проекти за тази година са да закупим над 900 нови автомобила и стартираме процедура по построяването на нов логистичен и бизнес център.
Обещаваме да бъдем все по този начин отговорни към Вас нашите клиенти, като се стремим да подобряваме всекидневно нашата способност да задоволяваме Вашите нужди.
Благодаря Ви, че от време на време се отнасяте снизходително към дребните неточности и пропуски които позволяваме и продължаваме заедно напред, по тази причина че със своята лоялност и поддръжка разрешиха за пореден път Херц да е измежду водачите на пазара.
Благодарим за това, че сте част от голямото семейство на Херц. “ Любомир Орачев, Финансов управител Hertz/ Аутотехника ООД.

Финансовите резултати на Hertz/ Аутотехника са забележителни, като компанията неведнъж е отличавана с престижни награди и грамоти.
„ Имаме растеж от 38 % по EBITDA 2018 по отношение на 2017, респективно 18 000 000 по отношение на 13 000 000 за 2017.
Към 2018 балансовата стойност на контролираните транспортни средства нараства с 14 % - от 34 000 000 за 2017 на 39 000 000 за 2018
Със 17% нарастват общо активите на компанията без земя – от 41 000 000 за 2017 на 48 000 000 за 2018 “
Нарастналият размер вложения и обороти е финансиран напълно със наши собствени средства генерирани от активността на компанията. Любомир Орачев, Финансов мениджър Hertz/ Аутотехника ООД.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е първата лизингова компания на пазара в България. Тя развива продуктът действен лизинг от 1995 година насам. Фирмата е официален представител с изключение на на марката Hertz, по този начин и на още 3 (три) американски марки за рент-а-кар –Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly и официален представител на SEAT - автомобили, аварийни елементи и аксесоари. 

Компанията обезпечава всички аспекти на услугите за наемане на коли - от краткосрочен Leisure / Business насочен Rent a Car до най-обширните стратегии за дългосрочно отдаване чартърен / действен лизинг или управление и продажба на автопарк.

 Аутотехника ООД/ Hertz Lease е част от AutoHellas ATTE, компания на Theodoros Vassilakis Group, най-големият франчайз на Херц рент-а-кар в Европа. Аутохелас АТЕЕ има представителства в 6 страни в Европа освен в Гърция – България, Румъния, Сърбия, Кипър, Черна гора и Украйна и управлява флийт от над 35 000 пътни превозни средства. Vassilakis Group включва и авиокомпаниите Aegean Airlines и Olympic Air.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР