Водещата лизингова и рент-а-кар компания превърна в традиция лятното си

...
Водещата лизингова и рент-а-кар компания превърна в традиция лятното си
Коментари Харесай

Hertz/ Аутотехника благодари на клиентите си с пищно лятно парти в зала EFE на хотел Маринела

Водещата лизингова и рент-а-кар компания трансформира в традиция лятното си Thank you party за всички корпоративни клиенти и техните чиновници, които ръководят коли на Hertz/ Аутотехника . Гост звездата Графа забавлява публиката през цялата празнична вечер, а Ива Екимова извърши с омагьосване сцената на Hertz. Водещата лизингова компания събра стотици посетители в утвърдилата се зала за корпоративни събития EFE на хотел Маринела в София. Гостите на събитието можаха да се насладят с изключение на на защитите питиета от Sakura Bar and Garden и на чисто новите модели коли от марките BMW, MINI, Audi, SEAT, Lexus ситуирани в двора на зала EFE .

„ Бих желал да поздравя персонално всеки един от Вас и да Ви благодаря, че толкоз специфични хора като Вас почетоха нашето събитие. За трета поредна година вършим това събитие, с цел да изразим нашата дълбока благодарност към всички наши лоялни клиенти и сътрудници.

Искам да припомня, че това е друго празненство, което е освен за мениджърския състав, а на първо място за потребителите на услугата, които имат директни усещания и контакт с Hertz и предлаганата услуга. “ Любомир Орачев, Финансов Мениджър на Hertz/ Аутотехника.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР