Водещата лизингова и рент-а-кар компания превърна в традиция лятното си

...
Водещата лизингова и рент-а-кар компания превърна в традиция лятното си
Коментари Харесай

Hertz/Аутотехника за 3-та поредна година благодари на клиентите си с пищно лятно парти

Водещата лизингова и рент-а-кар компания трансформира в традиция лятното си Thank you party за всички корпоративни клиенти и техните чиновници, които ръководят коли на Hertz/Аутотехника. Гост звездата Графа забавлява публиката през цялата празнична вечер, а Ива Екимова извърши с омагьосване сцената на Hertz.

„ Бихме желали да благодарим на всички, че за трета поредна година честваме нашето партньорство, щастливи сме, че точно вие сте нашите клиенти – водещите компании на България. Ние от Hertz самоуверено може да заявим, че сме тук, с цел да ви отведем там, където пожелаете, по тази причина мечтайте самоуверено, изискавайте от нас, ние сме тук, с цел да отговорим на Вашите упования. Hertz е повече от рент-а-кар и лизинг услуга, Hertz е доверие, градено с годините опит и неотклонен труд. Hertz е бенч марк и гаранция за качество на предлаганата услуга “, приветства гостите на събитието Елена Калабакова – маркетинг управител на Hertz/Аутотехника.

За мениджмънта на компанията всеки един ползвател на услугата е значим. Ние надълбоко имаме вяра, че дълготрайните бизнес връзки се градят на първо място на междуличностното доверие и чувство за сигурност.

„ Здравейте, Бих желал да поздравя персонално всеки един от Вас и да Ви благодаря, че толкоз специфични хора като Вас почетоха нашето събитие. За трета поредна година вършим това събитие, с цел да изразим нашата дълбока благодарност към всички наши лоялни клиенти и сътрудници.

Искам да припомня, че това е друго празненство, което е освен за мениджърският състав, а на първо място за потребителите на услугата, които имат директни усещания и контакт с Hertz и предлаганата услуга. Искам да подчертавам върху няколко основни събития от последната година

• Аутотехника ООД стана част от световно стратегическо съглашение с Alphabet, компания,

която участва в 28 страни по света и е една от най-големите интернационалните лизингови компании с следен автопарк от към 700 000 автомобила.

• Сключихме съглашение с интернационална компания за изцяло образование, основаване на трайни и сполучливи умения за продажби и задоволеност

• Успешно затвърдихме позицията си на водещ снабдител на услуги по рент-а-кар и действен лизинг, като към края на годината компанията ще управлява автопарк от близо 3000 автомобила по отношение на 1500 през 2011 година

• Амбициозните ни проекти за тази година са да закупим над 900 нови автомобила и стартираме процедура по построяването на нов логистичен и бизнес център.

Обещаваме да бъдем все по този начин виновни към Вас нашите клиенти, като се стремим да подобряваме всекидневно нашата дарба да задоволяваме Вашите потребности.

Благодаря Ви, че от време на време се отнасяте снизходително към дребните неточности и пропуски които позволяваме и продължаваме дружно напред, по тази причина че със своята преданост и поддръжка разрешиха за следващ път Херц да е измежду водачите на пазара.

Благодарим за това, че сте част от огромното семейство на Херц “, сподели Любомир Орачев, Финансов управител Hertz/ Аутотехника ООД.

Финансовите резултати на Hertz/ Аутотехника са забележителни, като компанията неведнъж е отличавана с влиятелни награди и грамоти.

„ Имаме растеж от 38 % по EBITDA 2018 по отношение на 2017, респективно 18 000 000 по отношение на 13 000 000 за 2017. Към 2018 балансовата стойност на следените транспортни средства нараства с 14 % - от 34 000 000 за 2017 на 39 000 000 за 2018 Със 17% нарастват общо активите на компанията без земя – от 41 000 000 за 2017 на 48 000 000 за 2018. Нарастналият размер вложения и обороти е финансиран напълно със наши лични средства генерирани от активността на компанията ”, съобщи от своя страна Любомир Орачев, Финансов управител Hertz/ Аутотехника ООД.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е първата лизингова компания на пазара в България. Тя развива продуктът действен лизинг от 1995 година насам. Фирмата е формален представител с изключение на на марката Hertz, по този начин и на още 3 (три) американски марки за рент-а-кар –Thrifty Car Rental, Dollar и FireFly и формален представител на SEAT - коли, аварийни елементи и аксесоари.

Компанията обезпечава всички аспекти на услугите за наемане на коли - от кратковременен Leisure / Business насочен Rent a Car до най-обширните стратегии за дълготрайно отдаване чартърен / действен лизинг или ръководство и продажба на автопарк.

Аутотехника ООД/ Hertz Lease е част от AutoHellas ATTE, компания на Theodoros Vassilakis Group, най-големият франчайз на Херц рент-а-кар в Европа. Аутохелас АТЕЕ има представителства в 6 страни в Европа с изключение на в Гърция – България, Румъния, Сърбия, Кипър, Черна гора и Украйна и ръководи флийт от над 35 000 пътни транспортни средства.

Vassilakis Group включва и самолетните компании Aegean Airlines и Olympic Air.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР