Водещата консултантска компания в областта на услугите за дигитална трансформация

...
Водещата консултантска компания в областта на услугите за дигитална трансформация
Коментари Харесай

Норвежкият гигант Crayon отвори филиал в България

Водещата консултантска компания в региона на услугите за цифрова промяна Crayon Group Holding ASA към този момент има наличие и в България. Българският офис ще бъде управителен от Оана Пиперова, която е общоприет управител за Адриатика.

Crayon оказва помощ за усъвършенстване на възвръщаемостта на вложенията на своите клиенти във високо софтуерни ИТ планове. Компанията има над 17 години опит в даването на софтуерни услуги и облачна оптимизация във всички аспекти.  На локално равнище ще разполага с умел екип от експерти с дълготраен търговски и консултантски опит.

Компанията, основана в Осло, Норвегия, има над 1500 чиновници в 45 офиса по целия свят като развива мултинационалната си мрежа единствено за четири години. През 2015 година единствено 25 % от брутната облага идва от интернационалните пазари, до момента в който през последните 12 месеца тя е 41 %. Поддържа най-високи статути на партньорство с снабдители като: Microsoft, IBM, AWS, Oracle, Гугъл, Фейсбук.
 
Преди четири години Crayon стартира своето пътешестване от скандинавска компания към интернационална. През 2015 година единствено 25 % от брутната
 
Българският офис ще бъде управителен от Оана Пиперова, която е общоприет управител за Адриатика. Компанията на локално равнище ще разполага с умел екип от експерти с дълготраен търговски и консултантски опит.
 
" В България има висок капацитет за развиване на облачните технологии и бизнесът от ден на ден ще разчита на тях, за да усъвършенства активността си, да усъвършенства успеваемостта и с цел да имат конкурентно преимущество. Новите индустриални трендове като цифровата промяна, Интернет на нещата и изкуствен интелект ни дават огромни благоприятни условия за внедряване и потребление на най- модерни технологии “,  разяснява ръководителят на българския офис Оана Пиперова. " Все повече компании ще се нуждаят от нашата експертиза и услуги, с цел да обезпечат възвращаемост на своите ИТ вложения ”, добави тя.
 
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР