Водещата компания в сектора за модерна търговия Kaufland България за

...
Водещата компания в сектора за модерна търговия Kaufland България за
Коментари Харесай

Kaufland е Топ Работодател в България за втора поредна година

Водещата компания в бранша за съвременна търговия Kaufland България за втора поредна година бе сертифицирана като Топ Работодател от влиятелния интернационален самостоятелен институт Top Employers Institute. По този метод Kaufland се подрежда измежду водещите компании в Европа, които ползват високи стандарти в ръководството на човешкия капитал, изискванията на труд и развиването на своите чиновници.

" За нас е чест, че за втора поредна година сме отличени като Топ Работодател. Kaufland е водач в бранша за съвременна търговия, а с екипа ни от над 6 000 индивида, ние сме един от най-големите работодатели в България. Сертификацията Топ Работодател удостоверява високите стандарти в ръководството на човешките запаси, които прилагаме и непрестанно се стремим да подобряваме. Наша цел е да бъдем един от най-атрактивните работодатели в България. Това самопризнание е доказателство, че с отличните условия на труд, с стратегиите ни за образование и опциите за развиване, които предлагаме, ние в действителност сме един от най-хубавите работодатели в страната ", разяснява Милена Караилиева, шеф " Човешки запаси " на Kaufland България.

Отличието Top Employer е присъдено на Kaufland България и на всички останали страни от фамилията на компанията. По този метод с изключение на Топ Работодател в България, Kaufland за втора поредна година е и Топ Работодател в Европа - самопризнание за отдадеността на компанията за развиването на нейните чиновници.

Kaufland получава сертификацията след подробен мониторинг на процесите в компанията. Оценката се изготвя от интернационално жури от самостоятелни специалисти след съвсем 6-месечен разбор на база въведените от работодателя концепции, процеси и принадлежности за ръководство на човешките запаси. Универсалният на световно равнище способ за узаконяване на Top Employers Institute се ползва в 119 страни по света, като досега институтът е сертифицирал над 1600 организации.

Тазгодишните резултати за работата на Kaufland България демонстрират, че по отношение на предходната година компанията доста е подобрила представянето си във всички 10 категории, които подлежат на оценка - " Стратегия за гении ", " Планиране на личния състав ", " Подбор ", " Въвеждане в работата ", " Обучение и развиване ", " Управление на представянето ", " Развитие на управителни фрагменти ", " Кариерно обмисляне и установяване на заместници ", " Компенсации и придобивки ", " Корпоративна просвета ".

 Kaufland е Топ Работодател в България за втора поредна година

Основен фокус в работодателската задача на Kaufland е да влага и развива хората си. Като част от огромния екип на компанията всеки човек получава интернационален опит, късмет за спомагателна подготовка в границите на компанията, транспарантна противоположна връзка за своята работа, менторство и присъединяване в обучителни стратегии, които да покачат неговите опит и знания.

Kaufland България има редица кариерни стратегии - стажантска стратегия, стратегия за дуално образование и лятна практикантска стратегия, ориентирана към възпитаници, които приключват междинното си обучение. В края на 2018 година Kaufland България дава началото и на най-мащабния си и новаторски план " Управители на бъдещето ".

Програмата е ориентирана към хора с обучение и с малко или никакъв опит - дипломанти от университетите или студенти, на които следва да се дипломират в идващите няколко месеца. След 12-месечно образование в разнообразни звена на компанията в страната и в чужбина младите експерти получават опция да заемат експертна или управителна позиция в компанията. Още през цялото време участниците са на общоприет непрекъснат трудов контракт и получават заплащане за целевата си позиция. До момента в програмата има 17 участници, 8 от които към този момент са стартирали на целевата си позиция.

Kaufland България продължава да влага в здравето на своя екип посредством специфична стратегия, която цели да подтиква чиновниците да водят деен и уравновесен метод на живот. Програмата включва пакет от обществени придобивки като в допълнение здравно обезпечаване, спортна карта, редица спортни събития и осведомителни акции, свързани с постоянната профилактика и предварителна защита на чиновниците.

За Kaufland

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 година. Веригата има 60 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със междинна комерсиална повърхност от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР