Водещата компания в областта на събирането и изкупуването на вземания

...
Водещата компания в областта на събирането и изкупуването на вземания
Коментари Харесай

ЕОС Матрикс разшири семейството си

Водещата компания в региона на събирането и изкупуването на вземания ЕОС Матрикс организира акция за набиране на фрагменти за позицията „ Служител по събиране и ръководство на вземания в прът център ".

ЕОС Матрикс оперира на българския пазар от 2002-а година, като си партнира с водещите банки и небанкови финансови институции, телекомуникационни и ютилити компании, както и голям брой компании от разнообразни бизнес сфери, а с помощта на дългите години правилна работа, компанията излиза на водещи позиции в бранша.

Компанията е част от интернационалната финансова група EOS Group, която има над 55 дъщерни компании в 26 страни. Дейността ѝ се простира на територията на Европа и Северна Америка, където предлага своя 43-годишен опит в събирането и над 30-годишен опит в изкупуването на вземания. Над 7000 подготвени, висококвалифицирани чиновници се грижат за качественото и надеждно обслужване на над 20 000 клиента.

ЕОС Матрикс е най-голямата финансова организация с фокус върху ръководството на вземания в България, с екип от над 350 чиновници. Компанията продължава да се развива и неотдавна попълни екипа си с нови фрагменти за прът центровете си в София и Стара Загора.

Осъществяването на договаряния с клиенти по телефона или в офиса на компанията е едно от главните отговорности на чиновниците по събиране и ръководство на вземания в ЕОС Матрикс.

От претендентите за тази позиция се чака да имат положителни отзивчиви умения, тъй като използването на самостоятелен метод към клиентите, според от повода за закъснение на заплащането, е от главните цели на компанията, която държи освен на това да събере вземанията, само че и да резервира позитивното отношение към клиентите на фирмите, чийто представител е.

Ето за какво, едно от условията към претендентите, е да имат положителни компютърни умения и вниманието към детайлите да е значима част от работния им развой.

Компанията предлага трудов контракт и работа на цялостен или повърхностен работен ден. И защото за ЕОС е значимо да насърчава старателните си чиновници, предлага и месечни бонуси, които са директно обвързани с постигнатите резултати.

Служителите получават също голям брой обществени придобивки като карти за градски превоз, ваучери за храна и други. Но едно от главните преимущества е опцията за професионално развиване в интернационална компания с обичаи и профилирано ноу-хау.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР