Водещата инвестиционна компания "Галакси Инвестмънт Груп" започва строителството на жилищен

...
Водещата инвестиционна компания "Галакси Инвестмънт Груп" започва строителството на жилищен
Коментари Харесай

Издигат жилищен парк от премиум клас до Гребната и мола

Водещата капиталова компания "Галакси Инвестмънт Груп " стартира строителството на жилищен парк от премиум клас. "Роял Гардън " се намира в квартал "Отдих и просвета ", който в последните години се обрисува като един от най-предпочитаните региони на града, с помощта на своята отлична локация, новоизградена инфраструктура, комфортни благоприятни условия за превоз и връзка.
Обектът е ситуиран до Гребната база и до най-големия парк в града, които всекидневно притеглят хиляди пловдивчани. В непосредственост до него са разположени мол "Пловдив ", голям брой спортни уреди, детска градина, учебни заведения, хипермаркети, заведения за хранене, предлагащи разнообразна средиземноморска, мексиканска и европейска кухня, винени питейни заведения и кафенета.

"Роял Гардън " се състои от две Г-образни жилищни здания, чиято идея е развита в посока иновативност и съвременно архитектурно лъчение, в композиция с удобна и качествена среда за живот. Индивидуалните архитектурни детайли и лоджии, са употребявани за реализиране на спомагателна осветеност и естествено продължение на дневни и спални пространства. От югоизточната страна на постройките са позиционирани обширни тераси със завладяваща панорамна панорама към емблематичното тепе Младежки рид. На север гледката е към парк "Отдих и просвета ", което пък основава чувство за живот наоколо до природата.

Помещенията в "Роял Гардън " са с прави форми, подобаващи за разнородни интериорни решения, с чудесно систематизиране, функционалност и шир, съобразени с последните европейски стандарти в строителството. Характерно за жилищата е, че се отличават със светла височина от 2,85м., прави и лесни за обзавеждане форми, които основават условия за асимилиране на всяка част от пространството.

С цел клиентите да бъдат оптимално улеснени, са създадени планове за цялостно обзавеждане на другите видове жилища.

"С "Роял Гардън " сме си сложили за цел да удовлетворим търсенето на просторни жилища, където комфортът на обитаване е изведен като приоритет. Вярвам, че планът ще компенсира частично дефицита на качествени парцели в Пловдив. "Роял Гардън " е план, с който ще надхвърлим упованията на нашите клиенти и ще създадем ново чувство за живот в градска среда ", разяснява шефът на "Галакси Инвестмънт Груп " Константин Бояджиев.

Огромен плюс на комплекса е неговата хармонично завършена външна среда, която включва обособени детски кътове и просторна градина, чиято поддръжка ще бъде обезпечена от професионален пропърти мениджмънт. Растителните широколистни и иглолистни типове в нея са особено подбрани, тъй че да обезпечат прохлада през цялата година. Акцент в градината са проектираните солитери от Японски вишни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР