Водещата българска PR компания е финалист на тазгодишните световни .

...
Водещата българска PR компания е финалист на тазгодишните световни .
Коментари Харесай

M3 Communications Group, Inc. е финалист в световните PR награди SABRE

Водещата българска PR компания е финалист на тазгодишните международни . Компанията е номинирана в категорията „ Компания на годината в Централна и Източна Европа “ за 2023 година и е селектирана на база новаторски услуги, портфолио от клиенти, мащаб на плановете, метод в развиването на екипа, финансово показване и успеваемост на работата.

Над 200 информационни организации от Европа, Близкия Изток и Африка са взели присъединяване в първичната селекция в общо 20 категории на районен принцип, както и на база мащаб на бизнеса и специализация . М3 Communications Group, Inc. е измежду 5-те селектирани компании за Централна и Източна Европа , сходно на 2021 година, когато още веднъж бе отличена в същата категория, както и в региона на Public Affairs.

Сред финалистите в интернационален мащаб е и международната PR компания H+K Strategies , част от WPP Group, чийто сътрудник в България е М3 Communications Group, Inc.

„ Да бъдем финалисти на влиятелен конкурс като този е по едно и също време самопризнание за М3 Communications Group, Inc., само че и разумно продължение на дейната ни работа и развиване, изключително през последните години. Ние надграждаме непрестанно нашата експертиза в региона на връзките, интегрирайки най-модерни практики, нови технологии и залагайки на разгръщането на работата ни в региона на цифровия PR, обществените медии и основаването на достоверно и ангажиращо наличие с настоящи видео формати, “ показа , създател и изпълнителен шеф на М3 Communications Group, Inc.

Победителите в състезанието ще бъдат оповестени на специфична гала на EMEA SABRE Awards на 23 март 2023 година във Франкфурт.

За PRovokeMedia и SABRE Awards

PRovoke Media, позната до неотдавна като The Holmes Report, е основана през 2000 година от един от международните водачи в PR бизнеса Пол Холмс. Организацията разпростира медийна платформа, която основава задълбочени разбори за развиването на PR промишлеността, показва трендовете в региона и работи за решаването на въпросите пред сектора. Наред с това PRovoke Media провежда едни от най-стойностите събития и състезания в областта на PR в интернационален проект, измежду които са и SABRE Awards.

SABRE Awards са интернационалните награди, които отличават водачите в региона на информационния бизнес на база новаторски метод и креативност в работата, развиване на екипите, успеваемост на резултатите и финансово показване.

За M3 Communications Group, Inc.

M3 Communications Group, Inc., сътрудник за България на водещата международна PR компания H+K Strategies, част от WPP Group, обезпечава необятен набор от услуги в региона на обществените връзки – информационни тактики, връзки с медиите, спешен PR, цифрови акции и мениджмънт на обществените медии, маркетингови концепции, медия мониторинг, уеб и други

Основателят на компанията и изпълнителен шеф Максим Бехар има богат опит в региона на обществените връзки и е международно приет като специалист по връзки. Той е някогашен президент и сегашен шеф по интернационалното развиване на Световната PR организация ICCO, както и президент на Асоциацията на Световния информационен конгрес в Давос, Швейцария. Максим Бехар е създател на международния бестселър „ Световната PR гражданска война “, вписан е в международната PR Зала на славата в Лондон и е отличен с доста трофеи, измежду които „ Най-добър PR експерт в Европа “ за 2020 година и 2022 година от PR Week.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР