Водещата Ани Салич официално се премести да живее на село.

...
Водещата Ани Салич официално се премести да живее на село.
Коментари Харесай

Ани Салич заживя на село. Вижте къде

Водещата Ани Салич публично се реалокира да живее на село. От няколко години водещата живее в просторна къща в село Рударци и не желае и да чуе за живот в прашната София. Дори когато има нощни наряди новинарката на Нова телевизия избира да кара до дома си, вместо да стои в шумната столица. Ани от години живее там с децата си, като най-често щерка ѝ Хана ѝ прави компания. Синът ѝ Лазар към този момент е пълновръстен и избира да живее в жилището им в София, вместо на село, написа „ Телеграф”.

Противно на слуховете, че тъне в разкош, Ани надалеч не е хвърляла пари, с цел да подвига имението си на село. Извънградският ѝ дом е много непретенциозен и не се отличава от останалите къщи в селото. Оградата, която би трябвало да препречва любопитните погледи не е извънредно висока и от безценен материал, а от дърво. Самата къща също не е с впечатляващи размери, като не наподобява да е вкарвала луди пари в строенето ѝ.



Тв звездата не крие, че е предпочела да влага в двора. Тя е покрила с плочи пътеките и в градината е поставила беседка, в която лятото да се събира с другари. Вместо зеленчукова градина, за каквато няма време да се грижи, Ани е посяла цветя в саксии и има ливади, които постоянно коси. Най-често в грижите за градината ѝ оказва помощ щерка ѝ, която също полива цветята и тревата, когато е належащо.

Водещата не желае да наема никой да се грижи за дома ѝ, защото не смее да се довери на непознати. Ани от дълго време е разведена с мъжа си Бранко Салич и той не населява домът им в Рударци.

Водещата очевидно се е разхубавила и отслабнала в последно време, а също така е станала и изключително дейна в обществените мрежи, където не стопира да споделя публикации и мъдри слова с приятелите и почитателите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР