Водещ на забавната програма бе Георги Николов-Жорони. Първият стендъп комедиант

...
Водещ на забавната програма бе Георги Николов-Жорони. Първият стендъп комедиант
Коментари Харесай

Регионалната структура на НСНИ в Бургас отбеляза края на годината с изискан Коледен бал

Водещ на занимателната стратегия бе Георги Николов-Жорони. Първият стендъп комик сътвори неповторима атмосфера

Регионалната конструкция на Национално Сдружение Недвижими Имоти (НСНИ) в Бургас означи приключването на 2023 година с Коледен бал в хотел „ България “. На събитието участваха над 200 брокери от огромните организации в морския град и страната.

Официални посетители на събитието бяха Станимир Апостолов – заместник-кмет по Финанси, бюджет, стопанска система и морско дело на Община Бургас, арх.Тихомир Райчев – основен проектант на Община Бургас, общинският консултант доктор Георги Дракалиев, Веселин Петров – изпълнителен шеф на банка ДСК дом, нотариус Милена Илчева, юрист Николета Метева, зам. шефът на ПГ по строителство, архитектура и геодезия „ Кольо Фичето “ инж. Кремена Маркова, шефът на Център за социална поддръжка Мария Атанасова и редица представители на бизнеса, партниращи си сполучливо с районната конструкция на НСНИ.
  Специален приветствен адрес бе прочетен и от ръководителят на сдружението Александър Бочев
По време на формалната част от вечерта, Стефка Калчева – зам. ръководител на НСНИ и ръководител на Регионална конструкция в Бургас, връчи грамоти и плакети на най-изявените членове на сдружението. Стефан Стефанов и Константин Гагашев бяха наградени от ПГ по строителство, архитектура и геодезия „ Кольо Фичето “, като първите представители на сектора, станали преподаватели в новата паралелка за образование на брокери, разкрита в гимназията.
 Стефан Стефанов и Стефка Калчева
Водещ на занимателната стратегия бе Георги Николов-Жорони. Той е първият стендъп комик, осъществил европейско турне. Той съумя да разсмее публиката в Мюнхен, в Берлин, в Бремен, в Мюнстер и в Лондон. След което осъществя турне с новия стендъп комеди театър " Смях по български ", съумя да болести българите, които живеят надалеч от родината с органически смях в 7 страни или общо 11 града.

По време на събитието бе извършена лотария с награди. Събраните средства от играта, в размер на 5 600 лв., бяха дарени на Център за социална поддръжка.



Организаторите на събитието – Стефан Стефанов, Константин Гагашев от „ Кантора 056 “, зарадваха присъстващите с доста изненади и чудесна стратегия. При идването си  всеки посетител получи коледна играчка – транспарантна сфера, цялостна с блестящи кристалчета, специфична тематична висулка и късметче. Гостите се забавляваха и си направиха десетки селфита със занимателни аксесоари – мустачки, очила с формата на сърца и други реквизити, сложени на всяка от масите.

За положителното въодушевление се погрижиха група „ Four ”, професионален фолклорен отбор „ Странджа “ и DJ Пепи. Домакините от хотел „ България “ демонстрираха чудесно равнище. С подобаваща тематична декорация бе основана празнична атмосфера, а кулинарните оферти бяха високо оценени от присъстващите. За поредна година изцяло реновираният хотел в сърцето на Бургас е едно от най-предпочитаните места в града за осъществяване на фирмени тържества.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР