Воденият от Стойчо Младенов Кайсар завърши наравно 1:1 срещу Ордабаси

...
Воденият от Стойчо Младенов Кайсар завърши наравно 1:1 срещу Ордабаси
Коментари Харесай

Стойчо Младенов с равенство в Казахстан

Воденият от Стойчо Младенов Кайсар приключи наедно 1:1 против Ордабаси в мач от 9-ия къг на казахстанското състезание. Така " пустинните вълци " събраха 14 точки и заемат 4-о място във краткотрайното класиране. Ордабаси е трети също с 14 точки, само че е с два мача повече от отбора на Стойчо.

Съперникът на Младенов поведе в 24-ата минута. Тогава се разписа някогашният футболист на Ботев (Пловдив) и Лудогорец Жоао Пауло. В 55-ата минута Реджиналдо възвърне равенството. Българският нападател Александър Колев остана неизползвана запаса за Кайсар.

" Тактически действахме добре. Пресирахме противника, когато трябваше. Това даде резултат. Доволни сме от точката, само че не би трябвало да се отпускаме. Предстои ни да играем на два фронта. Ще подходим рационално и оптимално виновни към всяка среща. Благодаря на футболистите за старанието и качествената игра ", разяснява легендата на ЦСКА.

Убедителен водач в шампионата е Кайрат с 21 точки. Местният хегемон Астана е в рецесия и изостава на 6 точки, а през вчерашния ден направи 1:1 с Шахтьор (Караганди) вкъщи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР