Воденият от Станимир Стоилов Астана напусна с достойнство Шампионската лига,

...
Воденият от Станимир Стоилов Астана напусна с достойнство Шампионската лига,
Коментари Харесай

"Астана" напусна Шампионската лига с вдигната глава

Воденият от Станимир Стоилов " Астана " напусна с достолепие Шампионската лига, като победи с 4:3 " Селтик ". Отборът от Казахстан даже водеше с 4:1 в 69-ата минута, само че все пак остана надалеч от мисълта за сензационно премахване на противника.

В първия мач шотландците завоюваха с 5:0 в Глазгоу и на процедура си подпечатаха присъединяване в групите на конкуренцията.

" Астана " поведе в 26-ата минута, когато след мощен удар на Шомко играчът на " Селтик " Айер отклони топката във вратата си. Осем по-късно с прекрасен диагонален удар Синклер изравни постави точка на разногласието кой ще продължи.

След почивката домакините играха мощно и вкараха три гола. Най-напред в 48-ата те използваха неточност на " Селтик " при изнасянето и топката стигна до Мужиков, който от близко вкара. Секунди по-късно Шомоко центрира от ляво и Твумаси с глава усили преднината на тима си.

" Астана " стигна до 4:1 в 69-ата минута, когато от дребен ъгъл от дясно Твумаси означи втория си гол. Шотландците съумяха да върнат две попадения в края на мача. В 80-ата Армстронг пусна вляво към Ничам, който беше прецизен. Грифитс беше изведен напред в 90-ата и вкара за 3:4.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР