“Водени от максимата, че всеки футболен клуб трябва да бъде

...
“Водени от максимата, че всеки футболен клуб трябва да бъде
Коментари Харесай

Попречили на ЦСКА-София да играе благотворително в Карлово и Казанлък

“Водени от максимата, че всеки футболен клуб би трябвало да бъде #ПовечеОтОтбор, както и от желанието ни да бъдем съпричастни със сънародниците ни в неволя, незабавно след нещастието започнахме да търсим способи да помогнем дейно на жителите от потърпевшите обитаеми места. ”

Така стартира изказване на уеб страницата на ЦСКА-София, в което се споделя по какъв начин “намесата на външни фактори " попречила на “червените ” да играят благотворително за наводнените подбалкански села - първо в Карлово, по-късно и в Казанлък.

Това можело да стане в паузата за националните тимове.

От ЦСКА-София първо предложили мач на “Левски ” (Карлово) в града на Апостола. Идеята била парите от виртуални билети и събраните на място да отидат за потърпевшите (и трите тежко наводнени села - Каравелово, Слатина и Богдан, са в община Карлово, б.р.).

Имали джука сделка, само че последвало позвъняване, с което от карловския “Левски ” отклонили предлагането.

От “Българска войска ” се свързали с “Розова котловина ” (Казанлък) със същото желание, че и за по-мащабно събитие - целодневен празник, защото ставало въпрос за “червен район ”.

В града на розата приели с “невероятен възторг ”, само че през вчерашния ден в ЦСКА-София получили нов отвод.

“А повода? Собственик на различен тим, дребен и от покрайнините на София, разбирайки за благотворителната ни акция, се е обадил на президента на „ Розова котловина ” да упорства неговият тим да играе същата контрола и да откаже на ЦСКА. Така и стана, а за подбудите можем единствено да допускаме ”, пишат “червените ”.

Така в паузата ЦСКА-София ще изиграе контрола със столичния “Септември ”. Все отново - ще има виртуални билети, събиране на пари на място и други самодейност, целящи събиране на средства за бедстващите.
Вижте цялото изказване на ЦСКА-София:
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР