Водени от интереса на българските граждани да бъдат информирани за

...
Водени от интереса на българските граждани да бъдат информирани за
Коментари Харесай

Прокуратурата извади доказателства за шпионския скандал

Водени от интереса на българските жители да бъдат осведомени за дейностите на правоохранителните органи, прокуратурата на Република България разгласява част от писмения доказателствен материал, събран в хода на следствието против Николай Малинов (обвиняем по член 105, алинея 1, предложение II от НК). Това гласи известие, споделено от пресцентъра на държавното обвиняване.

Данните са единствено част от конфискуваните материали и се разгласяват с разрешението на наблюдаващия прокурор. Те ще бъдат показани в цялост пред съда, когато досъдебното произвеждане завърши, пишат от прокуратурата.

В прессъобщението е заличена информацията, увреждаща права и ползи, както и персонални данни на трети лица. Защитата на националния интерес е позиция, която Прокуратурата на Република България ще следва във всичките си дейности. Разследването е почнало от оперативно дело в Държавна организация „ Национална сигурност “. Извършените дейности по следствието (претърсване, изземване, персонален обиск) са след авансово позволение от Специализирания Наказателен съд, разясняват от държавното обвиняване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР