Водени от идеята за един по-зелен начин на живот, все

...
Водени от идеята за един по-зелен начин на живот, все
Коментари Харесай

Изберете дом в затворен комплекс – Oasis Residence Sofia

Водени от концепцията за един по-зелен метод на живот, от ден на ден хора избират покупка на нов дом в по този начин наречените „ комплекси от затворен вид “, със лична паркова среда и обслужваща зона. Спирайки се на подобен вид парцел, имате опцията да забравите за напрежението и динамичността на огромния град, нещо към което от ден на ден се стремим.

Oasis Residence Sofia e план от подобен вид, разполoжен в крайградска зона с нискоетажно жилищно застрояване. Локацията съчетава безшумно усамотение и съвременни улеснения с превъзходен аспект към Витоша. Комплексът е основан с цялостна идея и с мисъл за фамилията, като едно по-добро, по-сигурно и зелено място за Вас и Вашите деца.

Oasis Residence Sofia дава на жителите си отлични условия на живот. Пейзажна улична и пешеходно-алейна мрежа оформят цялостното градоустройствено решение на комплекса. Всички тротоари са съобразени като надолнище и вид настилка, с цел да бъдат комфортни, както за майки с детски колички, по този начин и за деца с колела, за бягане и разходка, с цел да обезпечават налична среда и за хората в неравностойно състояние.

За да имате време за същински значимите неща в живота, комплексът предлага професионално ръководство и поддръжка на общите пространства, автоматизирано напояване на зелените площи, сигурност чрез следен достъп и 24-часова жива защита с видеонаблюдение по периферията на плана. Обслужващата зона на Оазис Резидънс София включва: кардио алея, единствени по рода си паркови зони за отдих и отмора с детски площадки и особено планиран парк за домашни любимци.


Цялостната идея съблюдава интимността на жителите, като по едно и също време обезпечава всички предпоставки на естествената обществена среда. Непосредствената непосредственост до основни пътни артерии дава опция за бърз и комфортен трансфер до всяка част на София и страната. Съседството с Витоша и езерото Панчарево разрешава на всеки гражданин на комплекса да се наслаждения на безкрайните благоприятни условия за колоездене, зимни спортове, разходки и излети в планината. В региона са разполагаем голям брой детски и образователни заведения, сред които едно от най-елитните в страната: Англо-Американско Училище София, както и спортни центрове, подготвителни и конни бази.


Еко технологии и материали

Съществена част от концепцията на Oasis Residence Sofia e " резистентност " във всичките й аспекти на актуалното зелено мислене. Един от основните аспекти е енергийната успеваемост. Качеството на вложените материали при построяването на комплекса е безкомпромисно. Всички те дават отговор на най-съвременните европейски стандарти в строителството, дружно с нергоефективните решения технологии, които са причина за ниски консумативни разноски и подръжка.



Заявете оглед и изберете своя нов дом на:
Т: +359 886 11 11 22
Е: [email protected]
https://oasisresidencesofia.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР