Водени от идеята за един по-зелен начин на живот, все

Водени от идеята за един по-зелен начин на живот, все ...

Изберете дом в затворен комплекс – Oasis Residence Sofia.Водени от идеята за един по-зелен начин на живот, все повече хора избират покупка на нов дом в така наречените „комплекси от затворен тип“, със собствена паркова среда и обслужваща зона. Спирайки се на такъв тип имот, имате възможността да забравите за стреса и динамиката на големия град, нещо към което все повече се стремим.

Oasis Residence Sofia e проект от такъв тип, разполoжен в крайградска зона с нискоетажно жилищно застрояване. Локацията съчетава тихо уединение и модерни удобства с великолепен изглед към Витоша. Комплексът е създаден с цялостна концепция и с мисъл за семейството, като едно по-добро, по-сигурно и зелено място за Вас и Вашите деца.
 
Oasis Residence Sofia предоставя на обитателите си отлични условия на живот. Пейзажна улична и пешеходно-алейна мрежа оформят цялостното градоустройствено решение на комплекса. Всички тротоари са съобразени като наклон и тип настилка, за да бъдат удобни, както за майки с детски колички, така и за деца с велосипеди, за тичане и разходка, за да осигуряват достъпна среда и за хората в неравностойно положение.

За да имате време за истински важните неща в живота, комплексът предлага професионално управление и поддръжка на общите пространства, автоматизирано напояване на зелените площи, сигурност посредством контролиран достъп и 24-часова жива охрана с видеонаблюдение по периферията на проекта. Обслужващата зона на Оазис Резидънс София включва: кардио алея, единствени по рода си паркови зони за отдих и почивка с детски площадки и специално проектиран парк за домашни любимци.
 

Цялостната концепция съблюдава интимността на обитателите, като едновременно осигурява всички предпоставки на нормалната социална среда. Непосредствената близост до възлови пътни артерии дава възможност за бърз и удобен трансфер до всяка част на София и страната. Съседството с Витоша и езерото Панчарево позволява на всеки жител на комплекса да се наслади на безкрайните възможности за колоездене, зимни спортове, разходки и излети в планината. В района са на разположение множество детски и учебни заведения, между които едно от най-елитните в страната: Англо-Американско Училище София, както и спортни центрове, тренировъчни и конни бази.
 

Еко технологии и материали
 
Съществена част от концепцията на Oasis Residence Sofia e "устойчивост" във всичките й аспекти на съвременното зелено мислене. Един от ключовите аспекти е енергийната ефективност. Качеството на вложените материали при изграждането на комплекса е безкомпромисно. Всички те отговарят на най-съвременните европейски стандарти в строителството, заедно с нергоефективните решения технологии, които са предпоставка за ниски консумативни разходи и подръжка.
 


Заявете оглед и изберете своя нов дом на:
Т: +359 886 11 11 22
Е: [email protected]
https://oasisresidencesofia.com
 

Източник: blitz.bg