Водена от стремежа си да подпомогне своите клиенти в настоящата

...
Водена от стремежа си да подпомогне своите клиенти в настоящата
Коментари Харесай

ОББ вече отпуска безлихвени кредити на физически лица

Водена от устрема си да подкрепи своите клиенти в актуалната обстановка, както и да им обезпечи непоклатимост, успокоение и сигурност, считано от 29.05.2020 година ОББ стартира даването на безлихвени потребителски заеми за физически лица по Програма за гарантиране на безлихвени заеми в отбрана на хора, лишени от опцията да поставят труд заради обстановката, провокирана от COVID-19, на база подписано съглашение с Българска банка за развиване (ББР).
Програмата цели да подкрепи засегнатите от икономическите последици на пандемията от COVID-19 физически лица, които са страна по трудов контракт, или са самоосигуряващи се лица, които дават отговор на избрани условия, посочените в специфичната секция на уеб страницата на ОББ " Мерки за клиенти, подхванати по отношение на COVID-19 ".
Безлихвените заеми са в размер до 4500 лева, а срокът им за погасяване е до 5 години или 60 месеца с опция за избор на гратисен интервал от най-малко 6 месеца до най-много 24 месеца, след приключването на който стартира изплащането на заема. Не се дължат такси или комисионни по отношение на отпущането на заема.
Кандидатите не следва да употребяват или да са декларирали за прилагане различен заем по Програмата, в случай че този заем е в размер по-малък от 4500 лева и е провиснал от ОББ. Паралелно с използването на заема претендентите не могат да се възползват и от друга мярка, обезпечена от страната за физически лица по отношение на пандемията.
За заем по Програмата за даване на безлихвени заеми за физически лица може да се кандидатства до 31.12.2020 година в това число. Договор за заем по Програмата може да се подписа до 11.01.2021 година, като крайният период за асимилиране на средствата по заема е 31.01.2021 г. 
За да бъде в оптимално облекчение на своите клиенти, ОББ е подсигурила необятен набор от канали, посредством които клиентите могат да уведомят банката за желанието си да получат заем по Програмата. Това те могат да извършат през формалната страница на ОББ, през Контактен център за клиенти на ОББ на особено основаната за задачата линия *6777, посредством имейл на адрес [email protected], като и във всеки един клон на ОББ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР