Воден атракцион Варна ще бъде изграден на Крайбрежната алея във

...
Воден атракцион Варна ще бъде изграден на Крайбрежната алея във
Коментари Харесай

Воден атракцион ще изникне до Крайбрежната алея на Варна

 Воден атракцион Варна ще бъде построен на Крайбрежната алея във Варна, научи Varna24.bg .

Той ще бъде ситуиран в Приморския парк към плажната зона под околност Салтанат, излиза наяве от капиталово желание на " Холдинг Варна ", изпратено до Регионална инспекция за опазване на околната среда на 18 юли и оповестено на уеб страницата на инспекцията на 25 юли тази година. 

Сградата съставлява развлекателен воден и САП център, ситуиран директно до Крайбрежната алея на Варна, се показва в документите. 

Функцията е развита на три етажа, един под земята и два надземни, като се плануват разнородни открити и закрити водни площи, зони за релакс, СПА процедури, зони за спорт и забавление, ресторант, бар и всички нужни спомагателни пространства - съблекални, покриващи потребностите на посетителите, душове, тоалетни, обслужващи и административни пространства, както и механически пространства. Акцентът на водния център са проектираните атракционни пързалки и водни площи, ориентирани както към детската, по този начин и към младежката публика. Центърът е очакван за целогодишно прилагане.

Според мнението на Регионална инспекция за опазване на околната среда Варна не се чака замърсяване на въздуха при построяването на комплекса, а употребяваните материали ще бъдат най-вече пясък, трошляк и вода. Отпадъците ще би трябвало да бъдат извозвани на специфична площадка, избрана от Община Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР