Водата може драстично да промени пейзажа, тъй като бавният, но

...
Водата може драстично да промени пейзажа, тъй като бавният, но
Коментари Харесай

Пасивните фондове оставят активните да изнемогват

Водата може фрапантно да промени пейзажа, защото бавният, само че непрекъснат развой на ерозия основава скали, пещери и дъбови езера.

Подобна безмилостна промяна се случва в промишлеността за ръководство на фондове, защото дейните мениджъри (тези, които обичат да избират акции) са изместени от пасивните мениджъри (тези, които наблюдават индекс).

Беше знак за времето в края на предходната година, когато размерът на активите, вложени в пасивни фондове в Съединени американски щати, доближи 13,3 трилиона $, съгласно Морнингстар, надминавайки 13,2 трилиона $, вложени в дейни фондове. Друг сигнал през януари беше решението на Abrdn, интензивният управител, да освободи една десета от личния състав си в опит за понижаване на разноските, откакто преди този момент загуби множеството от гласните в името си.

Пасивното ръководство завоюва земята, тъй като е евтина, като годишните такси за ръководство постоянно са част от процентния пункт. И те оферират конкурентна възвръщаемост: индексните фондове в никакъв случай няма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР