Водата играе важна роля в човешкото тяло. Има причина всеки,

...
Водата играе важна роля в човешкото тяло. Има причина всеки,
Коментари Харесай

Как да си направим лунна вода и да я използваме, за да привлечем щастието в живота си

Водата играе значима роля в човешкото тяло. Има причина всеки, без значение от възрастта и пола, да пие постоянно лунна вода в огромни количества. Оказва се, че можете сами да приготвите вълшебната напитка. Много хора имат вяра, че лунната вода дейно почиства тялото и душата, като в това време има позитивен резултат върху здравето и хубостта.

Влиянието на пълнолунието върху човешкото благоденствие е било видяно и разказано още в древността. В предишното това особено време е свързвало на първо място с появяването на повече деца в света. Днес ние приписваме отрицателен резултат на пълнолунието върху настроението ни. Свързваме го с раздразнителност, нервност и даже проблеми със съня. Този магически миг обаче може да се употребява, като си приготвите балсам, към който с неспокойствие протягат ръка дами от целия свят. Неин почитател е да вземем за пример дизайнерката Виктория Бекъм, която от години има вяра в изключителното и влияние.
Какво съставлява лунният календар?
Лунният календар се базира на етапите на луната. Лунната година има 354 дни и е разграничена на 12 синодични месеца (по 29 или 30 дни всеки...
Прочети повече
Невероятните свойства на лунната вода.

Почитателите на напитката, приготвена по време на пълнолуние, имат вяра, че тя може доста да повлияе на тяхното богатство и външен тип. Според тях лунната вода има пречистващ резултат върху тялото и душата. Благодарение на нея можете да преодолеете неприятната сила, да намерите възприятие за естетика и даже да укрепите интуицията си. Сместа също по този начин предизвиква хубостта и младостта. Използва се като овлажняваща козметика за лице, може да инхибира стареенето на кожата. Действа като почистващо изплакване на косата, ще бъде и отлична основа за ритуална, разкрасяваща баня. Някои хора употребяват лунна вода, с цел да поливат домашните си растения. Цветята, поливани с тази вода, ще порастват и цъфтят порастват с впечатляваща скорост.

Как да приготвим лунна вода?

Скъпоценният балсам се подготвя най-добре по време на пълнолуние, когато естественият сателит на Земята демонстрира най-голямата си мощ. Ритуалът на подготвяне на лунната вода стартира при залез слънце и продължава до изгрев слънце на идващия ден.

И по този начин... Приготвяне на лунна вода малко по малко
Водата като лекарство
Човек може да оцелее относително дълго без храна, само че единствено два дни без вода водят до тежко обезводняване, закъснение на обмяната на вещест...
Прочети повече
1. Намерете херметичен стъклен съд, който провокира у вас положителни асоциации. Може да бъде бутилка, кана или купа, значимо е съдът да е обвързван с позитивни страсти.

2. Украсете съда съгласно интуицията си. Можете да ги украсите с рисунки или да посегнете към аксесоари, които ще засилят силата на отварата, да вземем за пример листенца от цветя, билки или кристали.

3. Напълнете съда с кристално чиста вода. В идеалния случай тя би трябвало да бъде от бунар, само че минералната вода също ще бъде добре.

4. При залез слънце поставете съда на открито. Уверете се, че лунната светлина може да доближи до него.

5. На сутринта лунната вода ще бъде подготвена. Можете да я употребявате като козметика за грижа за кожата, само че и да пиете по няколко глътки всяка заран на празен корем.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР