Водата е елементът на живота, тъй като без нея животът

...
Водата е елементът на живота, тъй като без нея животът
Коментари Харесай

Камъните на водните зодии

Водата е детайлът на живота, защото без нея животът на нашата планета би бил неосъществим. Хората, родени под знака на някоя от водните зодии, са прочувствени и постоянно сменят настроенията си.

Те желаят да получат наслаждение от всяка обстановка, а характерът им е загадъчен. Камъните на водните зодии са заредени с силата на Ин, те са съвсем транспарантни и някои от тях могат да сменят цвета си.

Камъните на Скорпиона. Основният камък на Скорпиона е черният опал. От 24 октомври до 2 ноември се раждат Скорпиони под въздействието на Марс, които са неуверени на млади години, а в зрелост са изпълени с сила. Щастливите им камъни, с изключение на опала, са авантюринът, аметистът, планинският кристал, лунният камък, тигровото око и ясписът.

От 3 до 13 ноември се раждат мощни волеви персони под въздействие на Слънцето, които са инициативни и благородни. Щастливите им камъни са аметист, тюркоаз, корал, опал, цитрин, кехлибар.

От 4 до 22 ноември Скорпионите са под въздействието на Венера. Това са артистични буйни хора, чиито щастливи камъни са аквамарин, алексадрит, гранат, смарагд, топаз, турмалин.

Камъните на Рибите. Основният камък на Рибите е аметистът. От 21 февруари до 1 март се раждат Риби под въздействието на Сатурн. Те са капризни, мечтателни, ценят уединението. Техните камъни са аметист, хематит, лунен камък, нефрит, тигрово око, червен яспис.

От 2 до 11 март се раждат Риби под въздействието на Юпитер. Те са горди, само че почтени и доста чувствителни. Щастливите им камъни са хелиотроп, перли, корал, опал.

От 12 до 20 март се раждат Риби под въздействието на Марс – това са общителни персони, които обаче имат доста условия. Върху ориста им въздействат добре александрит, елмаз, смарагд, сапфир, аквамарин.

Камъните на Рака. Основният камък на Рака е смарагдът. От 22 юни до 1 юли се раждат Раци под въздействието на Юпитер – те са чувствени и чувствителни, подготвят близките. Отличителната им линия е добрината. Щастливите им камъни са авантюрин, аметист, хематит, планински кристал, кварц, яспис.

От 2 до 11 юли се появяват на бял свят Раци под въздействието на Меркурий. Те са иронични и любопитни, постоянно са и лекомислени. Носят им шанс тюркоаз, хелиотроп, перли, котешко око, опал.

От 12 до 22 юли се раждат Раци под въздействието на Луната. Това са персони чувствителни, мечтатели, които постоянно са обезпокоени. Те са фенове на езотеричните науки. Щастливите им камъни са аквамарин, рубин, смарагд, берил.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР