Водачката в световната ранглиста Симона Халеп се наложи с 6:4,

...
Водачката в световната ранглиста Симона Халеп се наложи с 6:4,
Коментари Харесай

Халеп и Стивънс ще играят за титлата на турнира в Монреал

Водачката в международната класация Симона Халеп се наложи с 6:4, 6:1 над Ашлей Барти в полуфинален мач от шампионата по тенис за дами в Монреал и ще играе за купата против Слоун Стивънс.
Румънката, която надделя Стивънс на Ролан Гарос за първата си купа от Големия шлем, завоюва седем от последните осем гейма против 22-годишната австралийка Барти и взе мача с лекост.
" Изиграх мача мъдро. Стараех се да изпращам топката постоянно на бекхенда й, в резултат на което получавах по-къси топки и можех да играя на цялата дължина на корта. В развиване на мача започнах да изпращам и на форхенда й, къси топки и дълги. Също и някои сечени удари. Изиграх мача на положително равнище ", съобщи румънката след края.
Стивънс детронира миналогодишната победителка Елина Свитолина с 6:3, 6:3, откакто стигна до пет пробива и остана без изгубен сет на шампионата.
" В предния мач (срещу Халеп) бях доста покрай успеха, тъй че в този момент ще се старая повече. Няма какво да изгубвам. Финалите тук постоянно са хубави, а тя е водач в международната класация. Ще опитам да я надвия ", сподели Стивънс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР