Водачката в световната ранглиста по тенис Ига Швьонтек (Полша) се

...
Водачката в световната ранглиста по тенис Ига Швьонтек (Полша) се
Коментари Харесай

Ига Швьонтек се класира за финала в Сан Диего

Водачката в международната класация по тенис Ига Швьонтек (Полша) се класира за край на шампионата на твърда настилка в Сан Диего (САЩ) с награден фонд 757 900 $.

Швьонтек реализира поврат над поставената под номер 4 представителка на домакините Джесика Пегула след 4:6, 6:2 и 6:2. Двубоят продължи 2:13 часа.

Полякинята стартира мощно, като стигна до пробив и поведе 4:2. Пегула реагира стремително и се върна с брейк на 15. При подаването на американката, Швьонтек получи нови две благоприятни условия да пробие, само че с поддръжката на публиката и огромна доза шанс резултата стана 4:4. Това даде криле на Пегула и тя изрично затвори сета с 6:4.

Във втората част Швьонтек подвигна оборотите и не даде никакви шансове на своята съперничка - 6:2. Полякинята бе безкомпромисна и в решителната трета част, като още веднъж стигна до 6:2.

В другата полуфинална среща финалистката от Откритото състезание на Австралия Даниел Колинс (САЩ) и хърватската квалификантка Дона Векич направиха зрелищен мач, който бе пресечен в третия сет. До този миг резултатът бе 4:6, 6:4 и 4:2 в интерес на Колинс.
 Феликс Оже-Алиасим стигна до исторически край във Флоренция
Феликс Оже-Алиасим стигна до исторически край във Флоренция

Канадецът се оправи с Лоренцо Музети от Италия - 6:2, 6:3
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР