Водачката в схемата Наоми Осака (Япония) заяви, че е била

...
Водачката в схемата Наоми Осака (Япония) заяви, че е била
Коментари Харесай

Осака: Бях нервна срещу Виктория Томова

Водачката в схемата Наоми Осака (Япония) съобщи, че е била нервна в първия мач от шампионата по тенис родния си град Осака. Четвъртата в международната класация победи мъчно във втория кръг българската квалификантка Виктория Томова със 7:5, 6:3, откакто навакса ранни пробиви пасив и в двата сета.

"Бях нервна в този мач, тъй като доста желаех да печеля. Сега, откакто съумях, се усещам облекчена. Мисля, че мога да бъда удовлетворена от избрани съставни елементи от играта ми. Винаги се усещам добре тук. Разбира се, постоянно има и в допълнение напрежение, тъй като играя в родния ми град. Старая се това да не ми въздейства отрицателно ", разяснява досегашната номер 1 в света.

"Наясно съм, че започнах неприятно и в първия, и във втория сет. Взех доста неверни решения в първите геймове. Но отвън това, знаех, че съм по-добрата и аз диктувам посоката на срещата. Това ми даваше убеденост, че когато се оправя с непредизниканите неточности, ще печеля. Със сигурност за идващите ми мачове ще би трябвало да подобря % на вкаран първи сервис. Днес той не беше висок, само че почтено казано, това е по този начин още от Синсинати. Трябва да работя върху този съставен елемент ", добави двукратната шампионка в шампионати от Големия шлем Осака.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР