Водачите в световните ранглисти при мъжете и жените - Новак

...
Водачите в световните ранглисти при мъжете и жените - Новак
Коментари Харесай

Джокович и Халеп спечелиха наградите на ITF

Водачите в международните класации при мъжете и дамите - Новак Джокович (Сърбия) и Симона Халеп (Румъния), завоюваха премиите за номер 1 за 2018 година на Международната федерация по тенис (ITF). За Джокович това е шесто отличие в кариерата, а за Халеп - първо. Двамата ще бъдат наградени на публична гала по време на " Ролан Гарос " на 4 юни 2019 година в Париж.

" За мен е огромна чест още веднъж да завоюва премията най-хубав тенисист на ITF. Горд съм с това достижение след всичко, което претърпях тази година. Част от мен постоянно вярваше, че мога да се върна на върха. Много ми е прелестно, че се причислявам към Пийт Сампрас, който също е печелил тази премия шест пъти ", съобщи Джокович.

Американците Майк Брайън и Джак Сок ще получат оценката за най-хубава мъжка двойка, откакто завоюваха две трофеи от “Големия Шлем” и първото място от финала на АТP през 2018 година. Това ще бъде 12-а премия за Майк Брайън, само че първа за Джак Сок.

Най-добра женска двойка е Барбора Крейчикова и Катержина Синиакова (Чехия), които завоюваха " Ролан Гарос ", " Уимбълдън " и купата от " Фед Къп " с отбора на Чехия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР