Водачите на електрически автомобили в Русия могат да получат правото

...
Водачите на електрически автомобили в Русия могат да получат правото
Коментари Харесай

Нови закони за електромобилите в Русия

Водачите на електрически коли в Русия могат да получат правото да карат в специфична лента от 2020 година.
Собствениците на електрически транспортни средства могат да стартират да пътуват в границите на Руската федерация в специфична лента през 2020 година Законодателната самодейност се разисква в работната група на Националната софтуерна самодейност на Автонет (NTI), оповестиха от пресслужбата на Автонет пред РИА Новости.
Експертите пресмятат, че приблизително притежателят на автомобил с мотор с вътрешно горене прекарва към 45-60 минути на път от вкъщи до работата си. Шофьорите на електрически коли ще могат да изминат това разстояние с 25-30% по-бързо заради прекосяване към лентата за публичен превоз, означи събеседникът на организацията. Поддръжници на тези законодателни промени са NP Glonass, Фондация „ Сколково “, Асоциацията за развиване на електрически транспортни средства и други организации, съобщи БГНЕС.
" Неведнъж сме заявявали, че с цел да се подтиква растежът на продажбите на електрически транспортни средства, е належащо да се основат преимущества за евентуалните купувачи. Това е освен достъп до лентата за публичен превоз, само че и опция за пътешестване по платените пътища с понижение, безвъзмезден паркинг, данъчни облекчения и други начинания. В идеалния случай това би трябвало да се отнася освен за електрическите транспортни средства, само че и за всеки различен зелен превоз “, сподели източник от държавното управление.
„ Предполага се, че електрическите транспортни средства ще могат да пътуват в независима лента още през 2020 година Ще обявим цялостния лист на всички законодателни промени на 11 октомври на интернационалния конгрес на Avtonet “, добави източник от организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР