Водачи се опитват да пробият създадените контролно-пропускателни пунктове, като се

...
Водачи се опитват да пробият създадените контролно-пропускателни пунктове, като се
Коментари Харесай

Шофьори хитруват и пробват всякакви методи, за да влязат в София

Водачи се пробват да пробият основаните контролно-пропускателни пунктове, като се пробват да минават през тях по няколко пъти.

Обстановката на пункта на автомагистрала „ Хемус “ в посока София беше спокойна, само че мнозина бяха връщани от униформените. Други пък правеха обиколки и още веднъж се опитваха да преминат, разчитайки, че ще попаднат на различен еднообразен, който ще съумеят да убедят да ги пусне отвън избрания времеви прозорец.
 коли София БГНЕС
От своя страна служителите на реда задържаха персоналните карти на хората и след прекосяване в другата посока ги връщаха.

„ Връщат ни, тъй като нямаме служебна записка. Не знаех, че е нужна такава. Имам декларация, само че очевидно би трябвало да имаме и служебна записка, когато желаеме да влезем отвън времевия прозорец сред 18-20 часа “, изяснява Бистра Николова.
 коли София БГНЕС

 коли София БГНЕС
Спътничката й Емилия Тонева прибавя, че са очаквали тази пречка да възникне, по тази причина и предизвестили работодателя си, че може да закъснеят.

„ Ние сме предизвестили, че може би ще имаме такива проблеми. Сега се обадих да потвърдя, че опасенията ни се потвърдиха “, съобщи Тонева.

Според Бистра Николова даденият часови диапазон е прекомерно къс.
 коли София БГНЕС
„ Часовият диапазон е много къс. Затруднява много, тъй като не всички сме със общоприетоо работно време “, оплака се младото момиче.

Тя добави още, че ще опитат да влязат в града сред 18:00 и 20:00 ч. като се надяват тогава да влязат единствено с декларация и посочен телефонен номер на работодателя.
 коли София БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР