Водачът в схемата Милен Янакиев се класира за четвъртфиналите на

...
Водачът в схемата Милен Янакиев се класира за четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Известни са четвъртфиналите на Държавното първенство по тенис на закрито за мъже

Водачът в схемата Милен Янакиев се класира за четвъртфиналите на Държавното персонално състезание по тенис на закрито за мъже на твърдите кортове в зала " София " с награден фонд 3 хиляди лв.. Янакиев се наложи безапелационно на старта на главната скица над " щастливия губещ " от квалификациите Кирил Захариев с 6:0, 6:1. За място на полуфиналите той ще играе против поставения под номер 8 Фердун Шефкедов, който отстрани квалификанта Радослав Шандаров със 7:6 (5), 6:2.

Финалистът от 2014 година и трети подложен Пламен Милушев надви над националния отличник за юноши до 18 години Мерт Рамадан с 6:1, 6:2. Следващият противник на Милушев ще бъде миналия през квалификациите Симеон Костов, който в профил номер 5 Мартин Илиев с 6:3, 7:6 (4). Вторият подложен Мартин Димитров нямаше особени проблеми против Милен Желев и стигна до триумфа с 6:2, 6:3. На четвъртфиналите Димитров ще се изправи против седмия в схемата Диан Недев, който не даде гейм на Даниел Шопов в срещата им от първия кръг на конкуренцията.

Номер 4 Любомир Лещански също продължава напред след 6:2, 7:6 (4) над квалификанта Стефан Люцканов. За място на полуфиналите Лещански ще срещне миналия през квалификациите Никола Керемедчиев, който в профил шестия в схемата Любослав Иванчев с 4:6, 7:5, 6:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР