Водачът в Серия А Интер не успя да победи гостуващия

...
Водачът в Серия А Интер не успя да победи гостуващия
Коментари Харесай

Конте към феновете: Имаме нужда от подкрепа, не можем да печелим всеки мач

Водачът в Серия " А " Интер не съумя да победи гостуващия Рома (0:0) и този резултат не се хареса на наставника на " нерадзурите " Антонио Конте. Той регистрира, че неговият тим е бил по-близо до трите точки, само че в това време предизвести почитателите, че не трябва да чакат отборът да побеждава във всеки мач.

" Ако би трябвало да обобщим, състезател на мача стана Антонио Миранте, а противникът нямаше нито един рисков удар в очертанията на вратата ни. Притежанието на топката не значи доста в актуалния футбол. С пресата си затруднихме гостите, само че не се възползвахме от основаните положения. В такива дербита е нужна пределна централизация. Ако бяхме по-решителни, щяхме да спечелим ", сподели Конте.

" Имахме положителни моменти, имаше и неточности. Не е хубаво, че в някои ситуции публиката изрази недоволството си с освирквания. Всеки почитател би трябвало да оказва помощ на тима в сложните мачове. Не забравяйте, че доста от футболистите ни са млади и занапред привикват да играят на " Сан Сиро ", продължи треньорът на Интер.

" Сега най-важното е да стигнем до зимната пауза с положителни резултати. Вярно е, че скамейката ни е много къса, само че момчетата дават всичко от себе си. Предстои ни значим мач с Барселона. Не желая да приказвам за контузените. Тези, които са здрави, ще се постараят да реализират това, към което се стремим ", добави Конте.
Серия А 15 кръг, петък 6 декември  Интер 0:0краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР