Водачът на листатата на ИТН за 10 МИР Кюстендил Снежанка

...
Водачът на листатата на ИТН за 10 МИР Кюстендил Снежанка
Коментари Харесай

Снежанка Траянска:В политиката трябва да бъдат хора с достойнство и морал!

Водачът на листатата на Има Такъв Народ за 10 МИР Кюстендил Снежанка Траянска разяснява настоящи политически тематики, програмата на партията и за какво изибрателите в региона да изберат да гласоподават за тяхната стратегия.


" Програмата на „ ИТН ” е оповестена на уеб страницата на партията. Всеки може да се запознае с нея, за областите които го интересуват. В стратегиите на всички партии стоят прелестни хрумвания.Но, най-важното за един гласоподавател, съгласно мен е стратегиите, които показват партиите преди всеки избори да бъдат изпълнени. И за това да бъде дадена гласност. Хората да чуят от съответния депутат: Предложих това, опазих го по следния метод, само че този и тези бяха срещу. Или пък, това реализирах. Трябва да има отчетност. Защото, какво се случва? Обещания преди избори – доста и всевъзможни. Минават изборите и всичко се не помни.
За Политическа партия ”Имат подобен народ ” е значимо, настояванията, проблемите на хората да бъдат чувани и решавани ", безапелационна е Траянска
" Показах го през времето когато бях депутат. Като част от 47 Народно събрание и като член на „ Комисия по районно развиване и благоустройство ” и „ Комисия по бюджет и финанси ”, съм работила по съответни проблеми. Например: Решаването на проблема с така наречен „ Казарми ”, които се разрушават и заплашват живота на хората. Заедно с Областна администрация работихме, за това този терен да бъде разчистен, да бъде направен абстрактен план, с цел да може в бъдеще да притегли вложители.
За страдание, не ми стигна времето. Имах желание при актаулизацията на Държавния бюджет през 2022г. да предложа нарастване на Бюджета на Областна администрация със сума, с която да може този терен да се разчисти и да се разгласи конкурс за правене на абстрактен план. Този план да бъде предпазен пред Общински съвет, с цел да може да влезе в Градоустройствения устав на гр. Кюстендил. Да бъде показан на обществото и да бъдат поканени вложители от целия свят. Градът ни има скъп парцел, само че всички виждаме по какъв начин толкоз години пустее ", съобщи Траянска
Тя уточни и други проблеми: Изготвяне на механически планове, които да бъдат показани и предпазени в Народното събрание с съответни количествено-стойностни сметки. Тогава всеки депутат от региона ще може да предложи за финансиране, с аргументация, те да бъдат включени за финансови разноски на съответната община. Но тази работа би трябвало да бъде свършена от общините. Местната власт е тази, която възнамерява финансовите разноски и ги предлага за финансиране от Държавния бюджет. Всички знаем, какви големи проблеми има при водоснабдяването на популацията. Темата е извънредно мъчителна,каза още лидерът на листата на Има Такъв Народ за Кюстендилска област.
Снежанка Траянска акцентира, че най- значимото спред нея е е да има взаимоотношение сред локалната и изпълнителната и законодателната власт.

" Това опълчване е излючително нездравословно за цялото ни общество. Надявам се, всички кандидати за тези управляващи да го схванат и работят за това ", уточни още Траянска.

Важно е да има повече партии в Народно събрание, тъй като по този начин ще може да има гласност при взимането на решения,каза още Траянска.
" Защото повече партии, по-трудно ще могат да влизат в договорености, които не са в интерес на хората. Конкретно, образецът е от 47 Народно събрание. Защо „ ИТН ” излезе от властта? Защото политиките на Правителството не бяха верни. Финансовата политика на Асен Василев беше пагубна и това се вижда все още. Когато помощи се раздават на всички, а не на тези които имат потребност, разходната част на Държавния бюджет се усилва. Увеличава се недостига. Този недостиг би трябвало да бъде запълнен или със заеми или с повдигане на налози.
Кой от нас желае това? Заемите ще се заплащат и от поколенията, а налозите в този момент от нас, от хората.
Да не приказваме за проблема със Северна Македония. Тези хора са наши съседи. Какво ще се случи, с годините, когато в подрастващото потомство там ще бъде насадена ненавист към нас? Как ще поддържат връзка децата ни? Живеем на 30 километри едни от други.Нека всеки си отговори на този въпрос.
И в този момент, когато се сформира Правителство би трябвало да бъдем доста деликатни и взискателни. На какъв принцип се сформира. Какво се залага в съглашението за коалиране сред партиите. Тези съглашения би трябвало да бъдат писмени, с декларативен темперамент. Защото за всички ни е ясно, че държавното управление може да бъде единствено коалиционно4, сподели още Траянска

Тя акцентира,че и в бъдещото Народно събрание ще продължи със същото държание, както и до момента. Честно, намерено и почтено. Отказах на финансови оферти за подписване на покупко-продажби, за това едни или други партии да имат властта, от която толкоз мощно се нуждаят. Убедена съм, че в политиката би трябвало да бъдат хора с достолепие и морал,категоричан е Траянска.
Снежанка Траянска коменитра и целите на Има Такъв Народ за област Кюстендил.
" Ще се повторя, само че е значимо да се каже: Всички народни представители, локалните ръководещи, гражданското ни общество би трябвало да работят в една посока, би трябвало да приказват между тях! Не би трябвало едни или други властимащи да се самозабравят! И ние като общество също носим отговорност за това! Да внимаваме, кого избираме!
Желая на жителите на област Кюстендил, да бъдат здрави, будни за всичко, което се случва и виновни при избора си! "

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР