Водачът на листата за Европейски парламент арх. Емил Мечикян от

...
Водачът на листата за Европейски парламент арх. Емил Мечикян от
Коментари Харесай

Емил Мечикян, Коалиция ВЪЗХОД: Демокрацията е в риск и това е проблем за цялата страна, а не просто за десницата

Водачът на листата за Европейски парламент арх. Емил Мечикян от Коалиция ВЪЗХОД приказва по настоящи тематики преди наближаващите евроизбори:

Вие сте лидер на листата на Коалиция ВЪЗХОД. Какво е ВЪЗХОД?

Това е коалиция на десни демократични партии, които упорстват страната ни да бъде ръководена заслужено, съвременно и с грижа за хората. Нещата са елементарни на пръв взор, само че в "окупирана " страна не са. У нас ръководството е благосъстоятелност на стеснен кръг с мафиотски уклон, който обира данъкоплатците, еврофондовете и фантазиите на хората. Инак за в този момент сме пет партии и няколко неправителствени организации, само че сме подготвени да се разширяваме на процедура и без нарцисизъм.

Не считате ли че е братоубийствена война тази различна листа на десницата?

А коя е листата на десницата? Тази на ГЕРБ? Тази на „ ДА България “? Кой е десницата у нас? Ние не сме протегнали ръка на хора с демократични убеждения, само че сме безкомпромисни против хора с болшевишко мислене, които желаят да приватизират властта, медиите, правораздаването. Демокрацията е в риск и това е проблем за цялата страна, а не просто за десницата. Ние не сме се събрали, с цел да решаваме персонални проблеми. Аз съм бизнесмен и не се нуждая от политически подкрепи с цел да устоявам фамилията си. Излязъл съм на полето на публичната работа, тъй като считам, че сме длъжни безапелационно да отвоюваме страната си. Това е война и нямам илюзии, че някой ще ни спести удари.

Виждате ли в Европейските избори избор на съмнение към властта?

Всички избори поставят на кантара на обществото доверието и недоверието. Гражданите не желаят повече да бъдат крадени нито през левия, нито през десния джоб. Те имат неистова потребност от почтени хора. А против себе си имат машина, която по през целия ден бълва, че всички са маскари, с цел да не отидат до урните. Хората намразиха партиите и политиката, тъй като не работят за тях, на следващия ден ще намразят и медиите, вдругиден бизнеса, след това лечебните заведения, тъй като няма сестри... Не можем да живеем в ненавист и неистина. Отказвам да допускам, че цяла България е цялостна с маскари. Управляващите се пробват да ни убедят в това, с цел да си стоят и крадат до безспир.

Трябва ли да подаде Борисов оставка, в случай че загуби изборите?

Как да отгатна морала на властта? Една тераса е неприятна, а друга не. Тази на Цветанов е срамна, а на Каракачанов - красива?! Как става това? Продават паспорти, само че бранят България? От кого? България страда за това, че 2 милиона си потеглиха, а не тъй като 6 сириеца живеят у нас. Оставката е честен акт, а аз не виждам морал у тези хора. Те са юнаци да влачат баби, само че пиленца пред Главния прокурор. Защо да се веселя, че Борисов ще загуби, в случай че завоюва Нинова? Каква е разликата сред едните болшевики и другите? Спонсорите им са общи, моралът им също. Освен това оставките от дълго време не са достатъчни…

Кои са целите Ви в Европейския парламент?

Първо пряк достъп на жителите до услугите на европейската администрация, а не държавните управления на страните да работят като "филтър " пред богатствата и разпоредбите на съюза. Силна войска и свързани служби за сигурност на Европейски Съюз в границите на НАТО, с цел да не изглеждаме като богата стара дама, която моли съседите да и инсталират СОТ. Европейски Съюз като световен състезател, наедно с Китай и Съединени американски щати. Това визира както енергийните потоци, по този начин и системите за сигурност. Не може до момента в който едни страни упорстват Русия да не окупира непознати територии, Борисов да брои плажните хавлии на туристите. Утре по този начин ще постъпят и с нас. Тоест по-солидарен Европейски Съюз, по-сигурен Европейски Съюз и по-достъпен за жителите.

-------------

Арх. Емил Мечикян – лидер на листата за Европейски парламент на Коалиция ВЪЗХОД, заместник-председател на Единна национална партия.

Арх. Емил Мечикян има магистърски степени по Архитектура и по Стопанско ръководство. Докторант е в бизнес факултета на УНСС. Има специализации и квалификации по стратегическо ръководство, ръководство на здания и уреди, възобновими енергийни източници и други Работил е в огромни български и интернационалните компании в региона на проектирането, строителството и недвижимите парцели, както и в банковия и IT браншове. Роден през 1969 година в гр. София. Има две деца. Владее британски език.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР