Водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение Ангел

...
Водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение Ангел
Коментари Харесай

Джамбазки за циганския протест в Бургас: Да протестираш срещу обществени норми е наглост

Водачът на листата на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване Ангел Джамбазки написа ядосан коментар във Facebook страницата си по отношение на следващата безочливост от страна на циганската общественост в град Бургас.

Свидетели сме на невиждан случай, в който ромите от кв. „ Победа “ – Бургас, излязоха на митинг пред Общината, тъй като от ВиК им стопират водата заради неизплатени отговорности. Свидетели сме, че за следващ път би трябвало да важат едни закони за българите и едни за ромите.

Нелепо е да протестираш против публични правила, тъй като смяташ, че имаш права. Който не работи, не би трябвало да яде. Който не си заплаща водата, би трябвало да му бъде спряна. Същото се отнася и за електричеството, споделя Ангел Джамбазки.

Пълна поддръжка към общината и полицията, които би трябвало да свършат работата си, а точно да потушат този безразсъден „ митинг “.

Ето и цялостния текст на написаното от Джамбазки:

Поредна циганска безочливост.

Твърдо поддържам кмета на Бургас, общинските съветници от Вътрешна македонска революционна организация също.

Циганите най-сетне би трябвало да схванат, че законите са за всички. Връх на нелепостта и наглостта е да окупираш общината в Бургас, тъй като от ВиК са ти спрели водата. Когато не я плащаш, се случва тъкмо това. Само една група обаче реши, че било неправда. Който не работи, не би трябвало да яде. Който не си заплаща водата, би трябвало да му бъде спряна. Същото се отнася и за електричеството.

Твърде дълго време поносим един закон за тях и един за нас. Единствената интеграция на маргиналите минава през съблюдаване на закона. Неспазването на закона би трябвало да води до наказания. Да протестираш против публични правила е безочливост.

Настоявам полицията в Бургас да си свърши работата. Ако би трябвало с пердах, с пердах. Друг метод няма.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР