Водачът на листата на Партиия Възраждане в 6 МИР Враца

...
Водачът на листата на Партиия Възраждане в 6 МИР Враца
Коментари Харесай

Ивайло Папов: Партия Възраждане ще работи за Враца и врачани

Водачът на листата на Партиия Възраждане в 6 МИР Враца през днешния ден показа листата от претенденти за народни представители. Ивайло Папов има20 година стаж като учител.

" Възраждане " ще работи за излизане от рецесията, сподели лидерът на листата за 6 МИР Ив.Папов.



На втора позиция в листата е Димитър Георгиев- машинен оператор в АЕЦ Козлодуй със стаж 25 година

На трето място е икономистът Лилиан Петков

На четвърто място е Розина Банова, секретар на Възраждане Враца, икономист по специалност, работи в областта на частния бизнес.

Петото място в листата е отредено за Иво Иванов – има частен бизнес в областта на услугите. Завършил е военно учебно заведение. По думите му, Възраждане е единствената политическа групировка, която мисли за благоденствието на народа.

За Росен Христозов, финансист, работи в региона на плановете е седмото последно място в кандидатската листа на Политическа партия Възраждане ".

Според Папов, листата е формирана от тествани бойци, обединена от идеята за разцвет на България.

" Враца би трябвало да е вратата на Северозапада, а в действителност тук хората са сложени под ударите на тжката икоомическа рецесия – няма работа за жителите по селата, хората са принудени да мигрират към столицата и Пловдив.

Папов сподели още, че предизборните срещи с хората ще са основата на предизборната им акция. Относно търговията с гласове, водачът на врачанската конструкция съобщи, че това е работа на Областния шеф, който има силата и опциите да се пребори с пазаруването на гласове.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР