Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за

...
Водачът на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за
Коментари Харесай

Мария Габриел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област

Водачът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и претендентът за евродепутат Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 4 май 2019 година (събота).

Те ще бъдат съпроводени от Пламен Нунев – регионален координатор на ГЕРБ – Русе и депутат.

В 10.00 часа стартира визитата на кандидадите за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили в русенския авто производител Sin Cars, намиращ се на бул. „ Трети Март “ № 56.

От 11.00 часа претендентите за евродепутати ще открият плана за Wi Fi безвъзмезден интернет в града на площад „ Свобода “.

От 12.30 часа Mария Габриел и Новаков ще участват на откриването на осмия интернационален шампионат по повдигане на тежести „ Купа Русе “ 2019. Събитието ще се състои в спортната зала на Русенския университет „ Ангел Кънчев “.

В 13.30 часа кандидадитът за евродепутат Андрей Новаков ще отиде за среща с локални поданици в село Долна Студена /Община Ценово/.

В 15.00 часа Мария Габриел и Андрей Новаков ще се включат в честванията във връзка празника на Бяла. Събитието стартира в салона на Народно читалище „ Трудолюбие 1884 “ – град Бяла.

От 17.00 часа ще се организира среща с поданици на град Бяла на площад “Екзарх Йосиф I “.

В 20.00 часа претендентите за евродепутати ще бъдат на концерта на „ Диана експрес “, с който приключва първият ден от празненствата във връзка празника на града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР