Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел ще

...
Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел ще
Коментари Харесай

Кандидати за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС ще се срещнат с жители в няколко района на София

Водачът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел ще посети компания за произвеждане на железни профили и структури в Кремиковци. Срещата ще се състои сред 10.30 и 11.00 часа.

По-късно претендентите за евродепутати Мария Габриел, Андрей Ковачев, Ева Майдел и Лиляна Павлова ще вземат участие в кръгла маса на тематика "Европейски полезности ", по покана на Петя Петкова, Нов български университет, показване на книгата "Европейските полезности. Новата констелация ". Събитието е от 11:30-12:30 в Народно заседание.

Кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова ще участва на курбан във връзка летния Никулден. Той ще се състои в черква Свети Николай в село Казичене от 13.00 часа.

Кандидатът за евродепутат Ева Майдел ще организира среща с бизнеса от регион Овча Купел. Майдел ще се посети компании в региона сред 13.30 до 16.30 часа.

Кандидатът за евродепутат Ивелина Василева ще участва на курбан във връзка летния Никулден. Той ще се състои в църквата в село Герман от 13.00 часа.

Мария Габриел ще посети Женския пазар в регион „ Възраждане “. Тя ще се срещне с работещите там и жители сред 14:30-15:30 часа.

Кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Ивелина Василева ще вземат участие в самодейност на МГЕРБ. Тя ще се състои на бул. Витоша и ул. Патриарх Евтимий от 17.00 часа.

Кандидатът за евродепутат Ивелина Василева ще вземе присъединяване в кръгла маса на тематика "Разговор за Европа ". Събитието е от 18.00 часа в зала „ Тера “ в Младост.

Кандидатът за евродепутат Андрей Ковачев ще участва на събитие във връзка Деня на Европа в регион Сердика. Събитието е от 17.45 часа в кв. Банишора, градинка "Майчин дом ".

Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков ще взе участие в среща с бизнеса от регион "Слатина "- Срещата е на тематика „ Европейски хоризонти пред българския бизнес ". Тя ще се състои от 18.00 часа на ул.Слатинска река 60, до ресторант "Слатина ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР