Водачът на листата на "Движение Презареди България" Димитър Байрактаров спечели

...
Водачът на листата на "Движение Презареди България" Димитър Байрактаров спечели
Коментари Харесай

Димитър Байрактаров: Единствено президентът Румен Радев защитава интересът на България и народа!

Водачът на листата на "Движение Презареди България " Димитър Байрактаров завоюва по неоспорим метод феновете на провелият се избирателен спор в предаването "Панорама " на Българска национална телевизия.

Още в самото начало Димитър Байрактаров съобщи, че не можеш да защитаваш ползите на България и българския народ в Европа в случай че не си ги защитавал на място в самата България.

Той ясно и изрично уточни, че към този миг само президентът Румен Радев пази ползата на България и народа.

Депутатът Марешки се опита да се присламчи към думите на Байрактаров, прочитайки статистика за бедността на българите, само че бе бързо скастрен с въпрос от Димитър Байрактаров- "И по какъв начин се вписва милионерът Марешки в тази обществена картина към нашите майки и татковци,
които живеят с по 200 лв. пенсия?

Не може вие да живеете с милионите си, а в това време да се манипулирате обществото и да се вършиме на угрижен за бедните, продължи да рецензиите си към Марешки Димитър Байрактаров.

Той не пропусна да напомни, че към този миг единствената същинска съпротива на политическото статукво, което докара България до цялостна злополука е точно президентът Радев, а "Движение Презареди България " показва цялостна поддръжка към него в тази тежка борба!

В поддръжка на Марешки се притече представителя на Валери Симеонов Венцислав Тоцев, който със заучени изречения стартира да изяснява, че всичко, което споделя Димитър Байрактаров е популизъм и по какъв начин единствено Валери Симеонов бил защитавал бизнесът.

Тоцев очевидно бе не запомнил, че в 43-то Народно заседание точно Димитър Байрактаров бе индивидът, който носеше на гърба си опозорилите се в ибрикчийство към ГЕРБ патриоти.

Последва незабавен отговор от Байрактаров посредством който той напомни за лъжите на Симеонов и Каракачанов от Вътрешна македонска революционна организация за увеличение на пенсиите на 300 лв. и недопускане увеличение цената на тока.

Байрактаров продължи с причините си акцентирайки, че точно бизнесът е потърпевш от лъжите на псевдопатриотите, плащайки висока цена посредством енергийната борса за тока.

Венцислав Тоцев още веднъж се опита да приписва плюсове на партийният си водач Симеонов, че видите ли той бил писал писмо до Европейската комисия за затварянето а американските тецове, само че бе бързо скастрен и махленски от Димитър Байрактаров с думите - " Симеонов в никакъв случай не е писал писмо до Европейска комисия, такова писмо бе изпратено от държавното управление по време на 43-то Народно заседание!

Ако толкоз доста е желал Симеонов е желал да реши този въпрос, за какво не го сложи като вицепремиер по време на европредседателството ни, когато цялата Европейска комисия бе в България?- приключи Байрактаров.

Дебата продължи с въпрос за пакет "Мобилност " и ще продължи ли Димитър Байрактаров да поддържа позицията на Николай Бареков за приемането на пакетът?

Димитър Байрактаров напомни, че само Бареков е подкрепил като евродепутат пакет "Мобилност ", защитавайки по този метод българските водачи.

Той продължи да громи политическото статукво, акцентирайки, че обслужват олигархията и никой не утвърждава българските тираджии да бъдат обезпечавани върху минималната работна заплата, което ги трансформира в бъдещи сиромаси при пенсиониране.

Байрактаров не пропусна да разобличи още веднъж Марешки, който се опита да се показва, че бил единствената опозиция- "Никой не ви има вяра и всички виждат, че точно с гласовете на вашата партия "Воля " и тези на псевдопатриотите се крепи това политическо статукво!

Ако сте съпротива, каквато всеки знае, че не сте на следващия ден ще напуснете ли Народното събрание? Г-н Марешки с Каракачанов за дясното коляно на Борисов ли се борите?- попита още Димитър Байрактаров, намеквайки, че борбата на Марешки и Вътрешна македонска революционна организация е в действителност едно ибрикчийство към Борисов, целящо приемането на дъжавни постове и повече власт и опция за обири!

Байрактаров довърши безусловно Марешки, като го попита откакто е със свален имунитет и повдигнати обвинявания от основния прокурор, подвластен ли е от властта и каква съпротива може да бъде един подвластен политик като Марешки?

Димитър Байрактаров обясни концепцията на "Движение Презареди България " за въвеждането на минимална европейска заплата, като даде прегледен образец по какъв начин може да се случи и приложи този механизъм.

Той уточни, че само "Движение Презареди България " е добре призната групировка в Европа като член АКРЕ. Байрактаров не пропусна да подчертае, че точно представителя на АКРЕ Ян Захрадил е с действителни шансове да бъде идващия ръководител на Европейската комисия, което още повече усилва концепциите на "Движение Презареди България " да се трансфорат в действителност.

Димитър Байрактаров напомни, че през последните години Ян Захрадил неведнъж е посещавал България по покана на еводепута Николай Бареков и всички изложени в дебата въпроси към този момент са коментирани и те са включени в програмата на Захрадил като претендент за ръководител на Европейската комисия.

В дебата бяха наранени и въпросите за продажбата на българското поданство проведено от Вътрешна македонска революционна организация и поисканата от Атака оставка на силовия министър Красимир Каракачанов.

Истинското дъно бе ударено от Марешки, който се изцепи по адрес на президента, че бил завършен политик щом е подкрепян от Бареков и Байрактаров.

С тази си изцепка Марешки за следващ път потвърди, че се интересува само от келепира, само че не и от решаването на проблемите с бедността и ширещата се корупция!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР