Водачът на листата на Демократична България Радан Кънев гостува в

...
Водачът на листата на Демократична България Радан Кънев гостува в
Коментари Харесай

Радан Кънев: Властта и Прокуратурата рекетират малкия и среден бизнес в България, от там идват парите за имоти

Водачът на листата на Демократична България Радан Кънев гостува в предаването " Лице в лице " по БТВ:

``
реклама

" Законът е едно упражнение по непотребна администрация. Да сътворяваме спомагателни структури, които да правят работата на Национална агенция за приходите или на Прокуратурата, за това става дума. Дали приходите дават отговор на имуществото е работа на Национална агенция за приходите. Прокуратурата може да има свои самостоятелни антикорупционни структури, само че не цялостен опит партийното да замести администрацията - това е прокуратурата. КОНПИ се трансформира в конструкция за тормоз на бизнеса. Настроенията на хората са унищожителни към властта, дребният е междинен бизнес е подлаган на всекидневен рекет, цялостен тормоз, цялостен опит партийното да замести администрацията.

Извън ниските цени е невероятно с държавна заплата да притежаваш 250 квадрата жилище - това е рекет.

Много от дълго време аз заявих всичко, което е придобивано от фамилията ми откакто съм се оженил и съм влезнал в политиката. Нищо добито нямам от 2007 година. Имам половин апартамент, платен с брат ми завещание от татко ми и един апартамент, платен с жена ми, който още погасявам. Никакви тераси, мезонети. Всичко е било на действителна цена. Кредитът ми - също.

Когато човек има бизнес и го приключи, с цел да влезе в политиката, става по-беден, при мен е по този начин, при другите очевидно не е. 

Проблемът е, че българските жители чакат правораздаване от Европа. Те гледат с вяра. Вече минах от Петрич до Варна веднъж, хората гледат с вяра европейската прокуратура. Те се надяват, че тя ще оправи нередностите в България.

Темата Европейско правораздаване е за силата на Европейски Съюз. Който и да отиде в Брюксел, би трябвало неуморно да работи за по-силно европейско правораздаване. Да се развият механизмите за налагане на закона във всяка страна. Къде е България в Енергийния съюз? Корумпираните режими в Източна Европа желаят да си вземат комисионните. 

Има лобизъм при транспортните компании. Как ще се обезпечават водачите на 700 лв. и като се пенсионират, след живот с добър приход да имат 270 лв. пенсия. За това са такива пенсиите в България, тъй като се хитрее. Недопустимо е връщането на камионите от време на време в България. 

Чешките медии излязоха с информация, че банката ВТВ финансира ЧЕЗ. Това е банка, която играе подземна игра в българския бизнес. Ако желаеме тока на половин България да бъде под надзор на непознати служби, това е значим въпрос. Може да не е правилно. 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР