Водачът на листата на БСП във Варна отправи лично послание

...
Водачът на листата на БСП във Варна отправи лично послание
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП ще продължи започнатото през последните 7 месеца

Водачът на листата на Българска социалистическа партия във Варна насочи персонално обръщение до всеки член в региона
Водачът на листата на Българска социалистическа партия във Варна Борислав Гуцанов насочи персонално обръщение до всеки член на партията в региона. Хиляди картички, подписани от него, от през днешния ден потеглят към социалистите в региона.

“В сложните времена на рецесия, Българска социалистическа партия би трябвало да е по-единна, смела и мобилизирана от всеки път. За да продължим започнатото през последните 7 месеца – помощ за младите фамилии и грижа за децата, ускорено увеличение на пенсиите и икономическо стабилизиране на страната ”, написа Гуцанов.

Според него, моментът е повратен и всеки ляв глас има голямо значение. “В тази акция ни следва да чуем оценката на всеки партиен член за към този момент свършеното и постигнатото. И дружно да решим по какъв начин да продължим напред, с цел да спечелим доверието на хората в страната. Днес Българска социалистическа партия има потребност от поддръжка, сила и мощ от всеки един от нас ”, написа още в картичката.

Първа картичката си получи Ирина Раличкова. “Хората имат потребност от политици, на които да имат вяра, по тази причина аз постоянно гласоподавам за Българска социалистическа партия и не мога да си показва да гласоподавам за друга партия ”, сподели тя. За мен най-съществен е персоналният контакт в общуването, изясни самодейността си Борислав Гуцанов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР