Водачът на листата ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов и

...
Водачът на листата ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов и
Коментари Харесай

Младен Маринов и Николина Ангелкова се срещнаха с бизнеса и обществеността в Божурище

Водачът на листата ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов и Николина Ангелкова, втора в същата листа и обрастен координатор на ГЕРБ, посетиха Божурище.
" Заедно с госпожа Ангелкова и господин Маринов посетихме предприятия в нашата община, точно в тази пандемична обстановка, с цел да бъдем наясно с това какви са упованията и проблемите на бизнеса, на среща с представители на компаниите в общината ", заяви в профила си във Фейсбук кметът на община Божурище Георги Димов.
 Горанов и Ангелкова могат да се върнат като депутати в 44-тото Народно събрание Горанов и Ангелкова могат да се върнат като депутати в 44-тото Народно събрание
Министрите в оставка Владислав Горанов и Николина Ангелкова, които станаха част от оповестения ремонт на кабинета " Борисов 3 ", могат да се...
Разговорите в петък са били свързани с инфраструктурата и най-вече с уговорката на премиера Борисов за построяването на пътя от Икономическата зона до бул. “Царица Йоанна ”, за който са отпуснати над 50 млн. лева от държавното управление за реализацията на плана.
" През последните години на територията на община Божурище се осъществиха доста вложения в пътната инфраструктура. Пред бизнеса от общината госпожа Ангелкова и лидерът на листата на ГЕРБ-СДС София област Младен Маринов поеха ангажимент за рехабилитиране на пътната права в посока Божурище – Брезник - Трън в частта от Божурище до Гурмазово ", декларира кметът на Божурище.
По думите му последваща цел е да се доближи до 10 % нарастване на общата продуктивност на предприятията при идващ 4-годишен мандат, като ще продължи политиката за намаляването на административната тежест за жителите и бизнеса.
Според Георги Димов за ГЕРБ е доста значима уравновесената политика във връзка с най-пострадалите от пандемията браншове като превоз и туризъм.
 ГЕРБ: Двамата сенатори показват персонално мнение, а Радев лъже, че е позиция на Сената ГЕРБ: Двамата сенатори показват персонално мнение, а Радев лъже, че е позиция на Сената
Двамата сенатори изразват персонална позиция, това не е позиция на американския Конгрес. Това съобщи на специфичен брифинг в централата на ГЕР...
" Продължават да се отделят средства за подкрепяне на бизнеса през разнообразни оперативни стратегии, мярката 60:40 също ще бъде удължена до 31 май ", напомня още той.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР