Водачът на евролистата на Демократична България Радан Кънев и вторият

...
Водачът на евролистата на Демократична България Радан Кънев и вторият
Коментари Харесай

Демократична България: Вече сме в първа лига и трябва да се съобразяват с нас

Водачът на евролистата на " Демократична България " Радан Кънев и вторият в нея Стефан Тафров считат, че постигнатият от тях резултат от 5.9 % от вота и вкарването по предварителни данни на един народен представител в Европарламента е посочил, че Българска социалистическа партия не е опция на ГЕРБ.

" При сходни резултати нищо не се знае сигурно до на следващия ден. Но това, че в България има опция и тя не е Българска социалистическа партия е ясно ", съобщи |Радан Кънев пред Българска национална телевизия. Според него следва тежка политическа работа пред " Демократичнан България ".

Стефан Тафров беше по-категоричен в упованията за един мандат. По думите му резултатът на Демократична България ще се усъвършенства след приключването на гласуването в чужбина, " където обичайно се представяме добре ".

" Българска социалистическа партия потвърдиха,че не са опция на ГЕРБ. Винаги може повече, само че това е началото. Вече сме в първа лига и партиите би трябвало към този момент да се преценяват с нас ", добави Тафров. Според него новият Европарламент ще е по-фрагментиран от предходния. " Много добра вест е, че десните партии се показват по-добре от предишните избори. и национал-социализмът не може да пробие. Европа на жителите е нашето верую ", съобщи още той..
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Подкрепете ни
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР