Водачът на евролистата на „Демократична България” Радан Кънев и Христо

...
Водачът на евролистата на „Демократична България” Радан Кънев и Христо
Коментари Харесай

Радан Кънев: И трите формации в "Демократична България" са с идентични позиции по важните теми

Водачът на евролистата на „ Демократична България” Радан Кънев и Христо Иванов, ръководител на „ Да, България”, разясниха в студиото на „ Тази сутрин”, че позициите и на трите обединения в обединяването са идентични.

Ние сме на едни и същи позиции по най-важните въпроси пред цяла Европа, пред целия континент и пред целия Европейски Съюз. Второ, сме на едни и същи позиции по всички значими въпроси на вътрешната политика в България и трето, съюзът на либерали, умерени консерватори от центъра и дясното, е това, което е придвижило Европа през тези 70 години към мир, благосъстояние и към благополучие, сподели Кънев.

„ Демократична България” в огромна степен е поръчка за това, което следва да се случи в цяла Европа – един мощен, напредничав либерален, сдържан центристки съюз, добави той.

Христо Иванов добави, че обединяването „ Демократична България” е направено преди повече от година и то за това време потвърди, че може да работи доста добре, че генерира не просто действителна съпротива и опция, а напълно съответни оферти за това по какъв начин страната да излезе от това безвремие, разяснява той.

„ Решението Радан Кънев да води нашата листа за евроизборите беше взето сред управленията на ДСБ и „ Да, България” и ние намираме това решение за безусловно естествено, тъй като за нас Радан постоянно е бил от вярната страна на историята, водил е усилието за народна власт, за права и за господство на правата в България, добави още Иванов.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР