Водачът на автомобила, който блъсна 14-годишното момче, е младши сержант

...
Водачът на автомобила, който блъсна 14-годишното момче, е младши сержант
Коментари Харесай

НСО: Готови сме да поемем отговорност за инцидента с 14-годишното момче

Водачът на автомобила, който блъсна 14-годишното момче, е младши сержант с 4-годишен стаж. Това съобщи представителят на НСО Веселин Нинов, съобщи БГНЕС.
„ Водачът е задоволително умел, порядъчен, съзнателен. До момента не е бил наказван, не е имал никакви правонарушения “, изясни Нинов.
Инцидентът стана на 12 декември 2019 година към 20.00 часа. Тогава автомобил на Националната работа за защита удря 14-годишно момче. Подробностите за случая са обект на досъдебно произвеждане и затова не могат да бъдат разгласявани, посочи Нинов.
„ Използваме още един път случая да поднесем опрощение от името на службата на родителите и околните на детето. Желаем му скорошно възобновяване. Дълбоко съжаляваме за този злополучен случай. Да кажем, че това може да се случи на всеки не е задоволително. Както към този момент декларирахме сме подготвени да поемем съответната отговорност, откакто бъде завършено досъдебното произвеждане, водено от Военно-окръжната прокуратура и бъдат открити всички обстоятелства и условия към случая “, сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР