Водач управлявал автомобил след употреба на алкохол и с регистрационни

...
Водач управлявал автомобил след употреба на алкохол и с регистрационни
Коментари Харесай

Спипаха пиян и с чужди регистрационни табели шофьор в Кърджали

Водач управлявал автомобил след приложимост на алкохол и с регистрационни табели, издадени за друго МПС, бил открит служители на реда от РУ-Кърджали, оповестиха от полицията в града.

37-годишен с „ Мерцедес “ бил спрян за инспекция на бул. “Беломорски “ в регионалния град през вчерашния ден към 16 часа. Тестът за алкохол на водача отчел 2,27 промила. При направена информация се оказало, че регистрационните табели на автомобила са издадени за друго моторно транспортно средство – „ Опел “. Шофьорът отказал кръвна проба за разбор. Задържан е за период до 24 часа в РУ-Кърджали.

Образувано е бързо произвеждане по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс за ръководство след приложимост на алкохол над 1,2 промила и досъдебно произвеждане по чл.345, ал.1 от Наказателен кодекс за потребление на табели с регистрационни номера за друго МПС. Разследващи служители на реда не престават работата по случаите.

Сектор „ Охранителна полиция “ в ръководството прави инспекция по чл.345, ал.2 от Наказателен кодекс, откакто 71-годишен бил засечен да се придвижва с нерегистриран мотопед в Кърджали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР