Водач, употребил алкохол, е нанесъл мателиални щети на полицейски автомобил,

...
Водач, употребил алкохол, е нанесъл мателиални щети на полицейски автомобил,
Коментари Харесай

Пиян моторист се удари в патрулка след гонка в Плевен

Водач, използвал алкохол, е нанесъл мателиални вреди на полицейски автомобил, с цел да осуети инспекция, оповестиха от плевенската полиция.
На 19 юли към 17 часа в Плевен на улица "Чаталджа " чиновници от Първо районно управление (на МВР) в града подават сигнал със стоп-палка по пример на лидер на мотоциклет "Кавазаки ", без регистрационен номер.
Мотоциклетистът се движил от село Радишево в посока бул. "Христо Ботев ". Водачът не стопира на подадения сигнал като продължава по булеварда. Последван е от полицейските чиновници и екип на бранш „ Пътна полиция “ с включени светлинна и звукова сигнализация.
Мотоциклетистът е изгубил надзор над управлявания от него мотор, пада на асфалта, като нанася вреди по предната дясна врата на служебния автомобил "Кия Сиид " благосъстоятелност на ОДМВР - Плевен.
Установена е самоличността на лидера – 47-годишен от Плевен. Изяснило се е, че той е недееспособен. Самоличността на спътника му също е открита – 28-годишна от град Тръстеник.
При случая мъжът получава фрактура на две ребра, а пътничката - охлузни рани. Водачът е пробван за приложимост на алкохол с техническо средство "дрегер 7510 ", като уредът е отчел позитивна проба от 2.35 промила.
Съставен е акт. Издаден му е ваучър за здравно проучване, само че нарушителят отхвърля кръвна проба. Задържан е за период до 24 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР