Водач с красиво БМВ кабрио успя да шашне столичани. Мъжът

...
Водач с красиво БМВ кабрио успя да шашне столичани. Мъжът
Коментари Харесай

Не му се плаща или се пази от градушка? Водач озадачи мрежата СНИМКА

Водач с красиво " БМВ " кабрио съумя да шашне столичани. Мъжът транспорти фамилен матрак, употребявайки лъскавото си возило.

Кадри от битовата обстановка споделят други участници в придвижването, а мненията не закъсняват.

За някои постъпката е рискова, за други това не се прави с сходна кола. Трети майтапят, че мъжът пази колата си от градушките, застигнали в страната в последните седмици.

По остаряла нашенска традиция се появяват и нападки към " фотографа ", който снима и споделя във Фейсбук. Но за други столичани проблем няма - колата е, с цел да служи на своя притежател. Вижте някои от мненията под обявата, която за часове събира стотици реакции и десетки отзиви:

" С кабриото какъв брой матраци съм прекарал, но нямаше на времето толкоз папараци! ", разяснява Бат В.

" Имаш пари за кола, а нямаш пари да платиш на някой с постоянен транспорт да ти прекара багажа? Но, в тази ситуация може би е обикновено, колата въпреки всичко е БМВ! Или матрака е срещу градушки? ", отбелязва Жорж А.

" Ейй но доста му е зле на индивида... кво се хванахте за матрака... множеството от групата с цел да си го разрешат това ще теглят заем (за матрака приказвам, за колата няма да ви одобрят сигурно) ", Борис С.

" Не виждам нищо смешно, и аз в Х5-цата си карам кокошките от време на време. Нали по тази причина е колата, да ти прави работа ", Даниел В.

" Нищо смешно няма. Може да си го разреши индивида, ще качи и магаре вътре. Това е купчина желязо и концепцията е да ти служи ", написа Роско К.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР