Водач на пловдивски ТИР блъсна лек автомобил на магистрала в

...
Водач на пловдивски ТИР блъсна лек автомобил на магистрала в
Коментари Харесай

Екшън в Турция: Пловдивски ТИР помете кола СНИМКИ

Водач на пловдивски ТИР блъсна лек автомобил на автомагистрала в Турция и се опита да избяга, само че водачът на дребната кола настигна камиона, скочи като Тарзан, хвана се за вратата и стартира да постанова с юмруци отговорния за ПТП-то. Гражданите не съумяха да скрият своята изненада от разигралия се ръкопашен пердах по време на придвижване на тежкотоварен автомобил на автомагистралата в региона на Икителли, сред лидер на автомобил, който бил блъснат и водача на ТИР-а, който провокирал злополуката и се опитал да избяга, написа 24rodopi.com., базирайки се на турски медии.

ТИР-ът продължавал да се движи и тогава водачът на блъснатата лека кола взел камък и се опитал да счупи прозореца на камиона. Нашият лидер подкарал против турчина, а той лежащ на пътното платно.

Действието се развило на 7 май, понеделник, към 18.00 часа, на Трансевропейската автомагистрала в региона на Икителли. Свидетелите на случката в началото са помислили, че се снима филм, откакто видели, че едно лице се катери до шофьорското място на тира, движещ се по автомагистралата. Но в идващите минути жителите били шокирани от ръкопашния пердах.

Българският водач на ТИР с регистрационен номер PB7494BX блъснал лека кола на автомагистралата.

„ Шофьорът на леката кола, който забелязал, че блъсналият се в колата му водач на ТИР не стопира, а се пробва да избяга от мястото на злополуката, слязъл от колата си и почнал да тича след тежкотоварния автомобил и го настигнал. Но защото камионджията траял да кара, нещата взели да стават по-сложни “, разказва случая организация IHA.

Водачът на ударената кола се хванал крепко за вратата и нанесъл няколко удара на камионджията, който също му отвърнал. Докато вървял ръкопашен пердах, камионът се движел, излиза наяве и от видеозапис, сниман с мобилен телефон.

„ След това потърпевшият водач скочил от ТИР-а, взел камък от земята и го метнал към прозореца му. Въпреки това, камионът не е спрял. Гражданинът този път минал пред него. Въпреки предизвестията на други водачи и жители, които излезли от колите си, имало опит за газене на водача на леката кола. Като финален опит да спре тира, потърпевшият лежащ пред тежкотоварния автомобил и това се увенчало с триумф. А цялото събитие е било снимано от камери “, допълват публицистите.

Граждани подали сигнал и след няколко минути на мястото на случая пристигнали служители на реда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР