Водач на "Мерцедес" успя да засенчи всички безумни изпълнения по

...
Водач на "Мерцедес" успя да засенчи всички безумни изпълнения по
Коментари Харесай

Простотията на този шофьор на черен Мерцедес вбеси пловдивчани

Водач на "Мерцедес " съумя да засенчи всички безумни осъществявания по пловдивските улици, оповестява Plovdiv24.bg, базирайки се на засегнат жител.

Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, с цел да опише: "Здравейте, скъпа редакция. Все си мислех, че към този момент няма дивотия, която да ме учуди по нашите булеварди и ето, че в 08:30 в час пик на 12.11.2019 един лидер на "Мерцедес " съумя да засенчи всички безумни осъществявания.

"В 08:30 в час пик, движейки се по най-натоварената пътна артерия в града - бул. "Цар Борис III-ти Обединител ", надали бихте очаквали да ви изскочи кола в насрещното. На кръстовището с ул. "Граф Игнатиев " против МБАЛ "Тримонциум " се случи тъкмо това.

Черният мерцедес си стоеше най-спокойно в наша лява лента насреща и се чудеше накъде да поеме. Водачите от моя поток пък бяха принудени да стопират и да го заобикалят в неразбиране ", споделя пловдивчанинът.

"Клаксоните и сигналите с ръка не помагаха на лидера на първокласното возило и той си стоеше почтително, чакайки някакъв светлинен сигнал от не знам кой светофар. Абсолютно неразбиране буди у мен фактът по какъв начин изобщо се е добрал до тази позиция, без да бъде отвеян от насрещния трафик и каква е била задачата на упражнението.

Може би е идвал от ул. "Капитан Райчо " и е решил да спести обикалянето през тунела за противоположен завой. Това значи, че е минал над 150 метра в насрещното платно на булеварда. Истински виртуоз! ", показва в умозаключение жителят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР