Водач на листата на политическа партия (ПП) Възраждане“ в 28-и

...
Водач на листата на политическа партия (ПП) Възраждане“ в 28-и
Коментари Харесай

Веселин Вешев води листата на „Възраждане“ в Търговище

Водач на листата на политическа партия (ПП) „ Възраждане “ в 28-и Многомандатен изборен регион (МИР) – Търговище ще бъде Веселин Вешев. Това заяви той на конференция в националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Търговище при приставянето на претендентите за народни представители. За парламентарните избори на 9 юни в Търговищки изборен регион партията подрежда листа от осем претенденти за депутати в 50-ото Народно заседание.

По думите на Вешев листата за Търговищки изборен регион е разнородна, в нея влизат специалисти от разнообразни сфери на публичния живот. „ Възраждане “ има дълготрайни цели – нашата е да управляваме България “, уточни той.

Вешев, който е народен представител от Шуменски изборен регион в 49-ото Народно събрание, уточни, че партията е във напредък. „ Ние сме поредни в политиката си, хората знаят какво да чакат от нас. Не мисля, че има разочаровани от дейностите и политиката на „ Възраждане “, доверието пораства и ще продължава да пораства “, бе безапелационен претендентът за депутат.

Според Вешев в Европа текат бурни процеси, които се случват през няколко десетилетия и я трансформират. „ Следващите такива процеси евентуално ще бъдат още веднъж след десетилетие и ние не би трябвало да пропущаме няколко години от развиването си, седейки си у дома или вървешком за гъби. Призоваваме хората да се възползват от шанса си и да излязат да гласоподават “, добави лидерът на листата.

Вторият в листата Красимир Стоилов, който е и общински консултант в Търговище, твърди, че гласоподавателят не би следвало да има потребност от увещание, с цел да отиде да гласоподава. „ Възраждане “ следва политика за суверенните на България и не е отстъпвала и крачка обратно от тази концепция, сподели той.

Пълният състав на листата на Политическа партия „ Възраждане “ е:

1. Веселин Вешев

2. Красимир Стоилов

3. Чавдар Чанков

4. Касим Садък

5. Иван Петров

6. Драгомир Драганов

7. Галина Спасова

8. Мирослав Кьосев

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР