Водач на 24 години от с. Ивански, шофирал след употреба

...
Водач на 24 години от с. Ивански, шофирал след употреба
Коментари Харесай

Пиян шофьор се вряза в къща в шуменското село Ивански

Водач на 24 години от с. Ивански, карал след приложимост на алкохол, катастрофира в къща в обитаемото място, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен. 
Сигнал за пътния случай, на улица “Георги Димитров “ в селото, е подаден в полицията в Шумен малко след 3:20 часа. Пристигналите на мястото чиновници на реда открили, че лидер на лек автомобил „ Порше Кайен “, с немски регистрационен номер, се врязал в първия етаж на къща. Пострадали няма. 24-годишният мъж зад кормилото се движил с несъобразена скорост. На ляв завой излязъл вдясно от пътя и се блъснал в парцела. Нанесени са материални вреди на къщата. 
Шофьорът е тестван с дрегер, регистрирани са 1,75 промила алкохол в издишания въздух. Той не е дал кръвна проба за разбор. Задържан е за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. За осъществено закононарушение по член 343 „ Б “, алинея 1 от Наказателен кодекс е формирано бързо произвеждане.
Както Българска телеграфна агенция заяви на 12 юли, служители на реда задържаха на междуселски път в Шуменско недееспособен лидер, карал с 3,93 промила алкохол, а на 24 юли служители на реда задържаха водач с 2,99 промила алкохол, аварирал на основния път Русе-Варна, край Шумен. 
Двама души са починали при произшествия през миналото денонощие, оповестиха по-рано от Министерство на вътрешните работи.
БТА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР