Водач е областният председател на партията Илиян ИлиевНДСВ се върна

...
Водач е областният председател на партията Илиян ИлиевНДСВ се върна
Коментари Харесай

НДСВ регистрира листата си в Русе

Водач е регионалният ръководител на партията Илиян Илиев

Национална движение „Симеон Втори" се върна в дейната политика, като през днешния ден регионалният ръководител на партията юрист Илиян Илиев записва листата с претенденти за народни представители от 19 МИР-Русе, съобщи.

В Районната изборна комисия бяха подадени девет имена, за които Илиян Илиев показа, че са млади, перспективни и подготвени да работят за идеята на Национална движение „Симеон Втори" и просперитета на страната.

Национална движение „Симеон Втори" е насочена център дясно, а съгласно лидера на листата отсъствието на партията от политическия живот няма да се отрази съществено. „ От 2001 до 2005 година нещата при ръководството на Национална движение „Симеон Втори" бяха доста по-различни и естествени, хората можеха да работят и да са удовлетворени от възнагражденията, които получават. По времето на Национална движение „Симеон Втори" страната влезе в демократичното семейство в Европейски Съюз и НАТО “, напомни Илиян Илиев. И изрази вярата, че в случай че партията влезе в Народното събрание, ще се трансформират много неща, защото хората на Национална движение „Симеон Втори" са по-диалогични, по-добри и можещи хора.

Илиян Илиев разяснява и напускането си на ГЕРБ. Причината е, че това е партия от лидерски вид, не се толерира другото мислене и последователно са се отдалечили във вижданията си. Когато Национална движение „Симеон Втори" е оповестила, че рестартира и се връща в политическия живот, русенецът е решил да се върна към корените си в политиката.

Ето и листата:
Илиян ИлиевРалица ДрагановаМариана СабриеваГеорги ИвановМариан ЦветановАдриан АндреевГеорги ВърбановНели ЧенковаИскрен Ангелов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР